Καταχωρήθηκε 02 January 2008 - 04:13
Eνα προβλημα που μου ετυχε,θα μοιραστω μαζι σας μονο και μονο για να δουμε ποσο απαραδεχτες ειναι καποιες εταιριες,πριν απο καποιους μηνες ειχα αγορασει απο γνωστη αλυσιδα το παιχνιδι Medeval 2 total war σφραγισμενο, εδω και καιρο επαιζα το campaing και δεν υπηρχε καποιο προβλημα μεχρι που ειπα να παιξω online με φιλους και εκει ηταν η εκπληξη! invalid cd key! το κακο ειναι οτι δεν ειχα πια την αποδειξη και δεν μπορουσα να το επιστρεψω και λεω δεν θα ειναι προβλημα μου εχει ξανατυχει αυτο με την EA οταν ειχα παρει το Βattlefield 2 και με ενα email μου το διορθωσε και μου απαντησε αμεσως, οπως και με την southpeak που υπηρξε αμεση αντιμετωπιση και διορθωση,Οταν ομως δοκιμασα εδω και δυο εβδομαδες να επικοινωνισω με τους δηθεν επαγγελματιες της Sega και της Assemply δεν μου απαντησαν καν!!ωραια νιωθω τεραστιο κοροιδο που εχω πληρωσει ενα "πειρατικο" τιτλο απο την ιδια την εταιρια,ενω μπορουσα να το κατεβασω ανετα απο το internet και δωρεαν και μετα σου λενε για την πειρατεια!! απλα ηθελα να πω την εμπειρια μου με της Σοβαρες εταιριες της Sega και Assemply.
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...