Καταχωρήθηκε 30 March 2012 - 08:33 AM
Βασικες αναγκες κατ εμε δεν θεωρουνται και τόσο τα "ταινιες, γραψιμο", αλλα μαλλον τα "Ίντερνετ, τραγουδια".
Και εξηγουμαι,
Εχω το καλυτερο android tablet της αγορας, Samsung Galaxy Tab 10.1 3G, και γενικα σε Internet απο τον καναπε ειναι ΣΟΥΠΕΡ, να ακουω μουσικούλα ειναι μια χαρα κτλ.
Να γραφω ομως π.χ. σε word, ΔΕΝ ειναι ευχρηστο, παρα μονο λιγες προτασεις πχ. σε φορουμ οπως εδω, αφου "κουραζει" το touch screen typing, οσο και αν το συγκεκριμενο μοντελο που έχω ειναι Ipad2 killer στην ταχυτητα και στο touch της οθονης!
Ταινιες βλέπεις και μαλιστα πλεον σε full HD, αλλα ειναι κουραστικο απο ενα σημειο και μετα να κρατας ενα tablet με τα χερια.
Τωρα,
Αν σκεφτεσαι να παρεις μαζι με ενα Tablet και ενα blluetooth keyboard, βαση στηριξης κτλ, να ξέρεις οτι το μαλλι θα σου παει αρκετα στο τελικο συνολο (προσωπικα "κοζάρω" ενα στυλατο keybord της motorola για την ταμπλετα μου, αλλα έχει 99 ευρω!).
Αν θες την γνωμη μου, και εφοσον καταλαβαινω οτι "γουσταρεις" ενα tablet, αλλα θες να ειναι ευρχηστο οπως ενα laptop, κοιτα το Eee Pad Transformer TF101 το οποιο ειναι ενα εξαιρετικο android tablet μαζι με βάση και πληκτρολογιο (γινεται σαν ολοκληρωμενο Laptop). Αυτο ερχεται σε "καλυτερη" τιμη ως πακετο, απο το να παρεις ενα πανακριβο Galaxay Tab, Xoom 2 κτλ και να τους προσθεσεις αργοτερα το πληκτρολογιο...
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...