Καταχωρήθηκε 27 July 2013 - 04:36 PM
Δείτε τα μηνύματαNemo, σχετικά με 27 July 2013 - 02:31 PM, είπε
Εξαιρετικο value for money και πολυ καλα-σταθερα σε μετριες γραμμες τα D-link 2640 αλλα ζεσταινονται πολυ και το wifi τους σημα αν θυμαμαι καλα δεν ειναι και το καλυτερο (απο μνημης)
Πως και δεν εκανες κανενα mod για προσθηκη Fan ????
Ναι όντως καίει το συγκεκριμένο, με ανοιχτό καπάκι η άσπρη μεταλλική ψύκτρα και ζεματάει.... fan θα έβαζα αλλα δεν έχω αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω αν αξίζει και τον κόπο, σε μερικά χρόνια θα έχουμε VDSL όλοι οπότε και άλλο ρούτερ. WiFi έχει σταθερό σήμα αλλά όπως και σε όλα, αν δεν βάλει μεγαλύτερη κεραία δεν πιάνει μακρύτερα.
Δείτε τα μηνύματαangel_grig, σχετικά με 27 July 2013 - 03:30 PM, είπε
Πολυ καλη δουλεια!Γενικα παντως οι εταιριες το εχουν παρακανει αφου βαζουν τζαμπατζιδικους πυκνωτες με στοχο να γλυτωσουν μερικα λεπτα του ευρω σε καθε συσκευη.Ναι,μεν μπορει να κερδιζουν σε πωλησεις αλλα χανουν σε αξιοπιστια.Παντως μια που το ανεφερες να πω οτι τελευταια πολυ δυσκολα βρισκω πυκνωτες στο μεγεθος που θελω.Πχ ηθελα 220μf στα 6v 105c και τελικα τους μονους που βρηκα ηταν στα 16V και μονο στους 85c.Ασε που αναγκαζομαι να πηγαινω κεντρο για να βρω αυτο που θελω.Και φυσικα δεν μιλαμε για rubycon κλπ αφου αμα βρεις αυτο που θες σε lelon κανεις..παρτυ...
Δεν εζηγείται μάλλον επίτηδες το κάνουν και βάζουν μάπες ώστε σε μερικά χρόνια να χαλάσει και να πάρεις άλλο. Όσο για πυκνωτές που βρίσκεις σε μαγαζία... όντως δεν βρίσκεις στα 6V πχ αλλά και για περισσότερα V να βρείς κάνει και οι διαφορές στο μέγεθος αν δεν είσαι με πολύ υψηλά uF, δεν είναι μεγάλη. Και εγώ σε ένα μαγαζί που βρίσκω όλες τις τιμές πυκνωτών ακομα και σε 105C, μόνο Lelon έχει. Για την ώρα όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Lelon.
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...