Καταχωρήθηκε 17 February 2011 - 05:00 AM
Δεν ξέρω αν είναι νέο η παλιό αλλά εγώ προσωπικά έπαθα ένα πολύ ευχάριστο σοκ!!!Παλαιότερα σκεφτόμουν πως θα γινόταν να είχαμε ένα PC με τα εξωτερικά πλαστικά ενός ρετρο αγαπημένου μας υπολογιστή.Π.Χ μια Amiga 500 και να την έχουμε στο γραφέιο μας αγγίζωντας το υπέροχο πληκτρολόγιό της.Από την άλλη πάλι να έχουμε την εικόνα και την αίσθηση του παλαιού αγαπημένου μας υπολογιστή..Μια νέα σελίδα με έβαλε λοιπόν στην πρίζα και να μου ζωντανέψει το όνειρο αρκετών χρονών..όλα άλλαξαν όταν είδα το site
www.commodoreusa.net το οποίο παρουσίασε μια σειρά μελλοντικών μηχανημάτων που αναβιώνουν την ρετρο αίγλη της commodore..
Καταχώρηση εικόνας
Οι πρώτες φώτο είναι πολύ αληθινές για να είναι ψέματα...Ένας Commodore 64 με καρδιά ενός PC!!!!!
Προσωπικά όλα τα μοντέλα της με αφήνουν αδιάφορο..Εκεί που πραγματικά κόλλησα και έχω βάλει άμεσο στόχο προς απόκτηση του είναι το Commodore 64 PC replica το οποίο είναι απλά φανταστικό...Πήραν όλα τα καλούπια του παλιού ψωμιέρα και του έβαλαν μέσα ένα PC ...καμία αλλαγή σημαντική δεν έχει γίνει στο καλούπι και όλα δείχνουν για ένα πολύ ποιοτικό προϊόν για όλους τους εραστές του commodore 64..Το πληκτρολόγιο είναι σχεδόν το ίδιο πολύ κοντά στο αυθεντικό όπως και η αίσθηση στο πάτημα το οποίο έχει κρατηθεί το ίδιο με το παλιό!
Το site ακόμη είναι υπό κατασκευή και σύντομα θα δέχεται παραγγελίες..Πιστεύω να μην είναι μια καλοσχεδιασμένη φάρσα και να έχουμε επιτέλους τις πρώτες παραγγελίες για όλους εμάς!!!
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...