Καταχωρήθηκε 07 December 2010 - 06:22 PM
Παιδιά καλημέρα,
Την ατάκα που περιγράφει καλύτερα την retro ατμόσφαιρα την άκουσα από τον Brandon, που μου λέει την Κυριακή το μεσημέρι: "Το πρόβλημα όλων εδω μέσα είναι ένα και κοινό - η γκρίνια των συζύγων για αυτά τα άχρηστα (άχρηστα??) πράγματα που πιάνουν χώρο στις ντουλάπες" ! ! ! !
Και από εμένα πολλά συγχαρητήρια για ένα συμβάν που από ad-hoc μάζωξη έγινε αξιοζήλευτη έκθεση. Κατά τη γνώμη μου η επιτυχία οφείλεται στον ανόθευτο ενθουσιασμό για το θέμα (δείγμα η αναρτημένη προειδοποίηση ότι εδώ είναι για enthusiasts όχι για πωλητές), αλλά και στο πρακτικό του πράγματος που λέει ότι για να τα δείξεις πρέπει να τα έχεις. Και τι δεν είχατε. Και εγώ είμαι ενθουσιώδης retromaniac αλλά σε στιγμές απερισκεψίας έδωσα και το ATARI 2600 μου, και τον ORIC-1 μου, και τον 6128 μου, και την AMIGA 500 μου. Αυτοί που συνεισφέρανε στην έκθεση είχαν και την όρεξη και την πραμάτεια!
Δεν αποκλείεται του χρόνου η έκθεση να είναι ακόμα πλουσιότερη. Και ακόμα καλύτερα οργανωμένη. Και με περισσότερες συμμετοχές. Και με περισσότερο κόσμο. Η εγγύηση της επιτυχίας όμως θα είναι η εξής: κάποιος που έχει τον ενθουσιασμό 20-30 χρόνια τώρα, δεν του περνάει ποτέ. Άρα και του χρόνου εκεί θα είναι.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ! !
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...