Καταχωρήθηκε 16 November 2011 - 02:45 PM
Μιας κ είδα οτι σε ένα Post στις αγγελίες χολένατε,είπα να δημιουργήσω εδώ ένα θέμα κ να αφήσουμε τις αγγελίες ήσυχες...Κ να πω κ την άποψή μου επι του θέματος...Εντάξει το GamePro,ήταν,είναι κ θα είναι καλύτερο του Games!!!Αλλά γιατί...???
1ον:Βασικότατο λάθος!!!Το Games έθαβε την Nintendo κ δεν έλεγε ποτέ έναν καλό λόγο!!!Όλα στραβά κ ανάποδα!!!Έκανε σε πολύ λίγα παιχνίδια review κ σε αυτά δεν έλεγε κ τα καλύτερα λόγια.Τα νέα της Nintendo τα έλεγε σπάνια κ μόνο τα πολύ κραυγαλέα...
2ον:Οι άνθρωποι που γράφανε πίσω απο το Games,πραγματικά για μένα,δεν ξέρνανε να γράφουν!!!Δεν είχαν πάθος!!!Φαινότανε οτι το κάνανε περισσότερο για τα λεφτά παρά γιατί τους άρεσε αυτό που κάνανε...Εν αντιστοιχία με αυτούς του GamePro,που κάθε τους λέξη,έσταζε μέλι!!!Τους ένιωθα πραγματικά κοντά μου όταν διάβαζα τα κείμενά τους κ για αυτό δενόμουνα κ με το περιοδικό...
3ον:Το "ημερολόγιο" του Gamepro στις τελευταίες σελίδες...Αυτό απο μόνο του,ήταν ένας λόγος για να αγοράσεις το περιοδικό.Τα λέγανε τόσο όμορφα κ με σεβασμό στο παρελθόν!!!Είχανε αντικειμενικές απόψεις άσχετα με το ποιά εταιρία υποστήριζαν.
Ακόμα με θυμάμαι τα καλοκαίρια να περιμένω στα περίπτερα να έρθει το GamePro που με αγωνία το έπερνα κ έτρεχα σπίτι μου να το ξεφυλίσω...Αααααααααααααααχχχ....Το Games,το έπερνα περισσότερο για να καλύψω το κενό του μήνα μέχρι να βγεί το επόμενο GamePro...
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...