Καταχωρήθηκε 25 December 2010 - 07:06 PM
Χαιρετω τους φανατικους κομιξαδες της παρεας εδω!Φανατικος οπαδος των κομιξ,και εγω,και ειδικα αυτου του απιστευτου,άλλοτε σουρεαλιστικού [στην χωρα του Πικασο και του Νταλι,γενηθηκε και ο Ιμπανεζ ,αλλοτε χοντροκομενου, χιουμορ!Παρεξηγημενο τα μεγιστα απο το εδω κοινο,ισως γιατι βγηκε εποχη που εδω τρελλαινομαστε [οπως και εγω φυσικα],με Λουκυ Λουκ,Αστεριξ και Ιζνογκουντ,και αφου ειχαμε γαλουχηθει,με Μικυ Μαους,Τιραμολα,Ζαγκορ,Δρασις,Διαπλανητικα και δεκαδες αλλα κομιξ,ισως αυτο παραπεσε!Αδικα,πολυ αδικα,γιατι προσωπικα διαβασα ολα τα αλλα,τρελλαθηκα με ολα τα αλλα,μα και αυτο αξιζε μια θεση στην καρδια μας!Γι αυτο τον σκοπο εκατσα και μεταφρασα μερικα τευχη που δεν βρίσκονται πια,πουθενά,και θα ποσταρω αν βρω ανταποκριση σιγα σιγα,και ειδικα αυτο,για ευνοήτους λογους!
Έτσι λοιπόν.....................................
Παιδες ένα από τα τεύχη που θα θελαμε ολοι να διαβασουμε ειναι εδω! /users/2014/41/78/36/smiles/386385.png Ειδικα εμεις οι οπαδοι του τρελλου διδυμου!Φυσικα μονο σε μεταφραση,ενα τευχος που δυστυχως δεν κυκλοφορησε ποτε εδω!Σιγουρα δεν ειναι 100% πιστη μεταφραση,πως θα μπορουσε αλλωστε!Νομιζω ομως οτι αξιζαν 2 εβδομαδες σκληρης δουλειας,μιας και ηταν γεματο ιδιωματισμους,που επρεπε να αποδωσω με βαση την ελληνικη πραγματικοτητα,την οποια ο Ισπανος κομικογραφος,προφανως δεν γνωριζε πολυ καλα [αν και καποιες μπηχτες, για την καθυστερηση των εργων δειχνουν αρκετη ενημέρωση Καποια αρχαια ελληνικα θεματα παντως ειναι υπεροχα.και με αρκετη δοση χιουμορ!Εσεις θα κρινετε!
Οποιος εχει μερικα που ψαχνω οπως τα τευχη 12,13,14[65],15[17],,31[8]
της πρωτης περιοδου,καθως και τα 20,23,26 της Β περιοδου θα του ειμαι
ευγνωμων!!
Edit by akmakas...Το link βρίσκεται σε υπόμνημα σε ξεχωριστό thread στην ενότητα των λοιπών συλλεκτικών κόμιξ.
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...