Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: To συστημα μου εχει καταρευσει - HELP!!!!!

To συστημα μου εχει καταρευσει - HELP!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4465

• pooky1
  • Το Άβαταρ του/της pooky1
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 11 December 2011 - 12:50 PM

Μωρέ κι εσύ σε Acer που είναι μπακατέλες από κούνια πήγες και έκανες overcklocking; Δεν ξέρω, πια τα φτηνιάρικα φορητά των 400 ευρώ δεν τα εμπιστεύομαι με τίποτε. Τουλάχιστον πάρε ένα Dell να έχεις για δύο χρόνια άψογη εγγύηση και να είσαι ήσυχος, μια και έρχονται σπίτι και στο φτιάχνουν αν γίνει κάτι.

Να ξέρεις πάντως πως, ότι και να επιλέξεις, οι οθόνες που παίζουν σε αυτή τη κατηγορία τιμής είναι επιεικώς απαράδεκτες. Προσωπικά στο θέμα της οθόνης δεν κάνω εύκολα συμβιβασμούς πια και αυτός είναι και ο λόγος που θα σουτάρω το Dell λίαν συντόμως.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

To συστημα μου εχει καταρευσει - HELP!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4466

• dR_wH0
  • Το Άβαταρ του/της dR_wH0
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 11 December 2011 - 01:05 PM

Θα συμφωνήσω εδώ. Τα Dell έχουν πολύ καλό after sales service, εξαρτήματα/ανταλλακτικά για ΟΛΑ τα μοντέλα τους, ανεξαρτήτως ηλικίας! Τις προάλες χρειάστηκα DVD-ROM/RW για ενα Dell Inspiron του 2004, και η Dell στην Αθήνα είχε απο όλα. Μου το έστειλαν με courrier στο σπίτι εντός 2 ημερών.
Sega Master System II, Super Nintendo, Playstation 1,
Playstation 2 + Network Adapter + 500GB Maxtor HDD @7200 RPM,
Amiga 500 + 1.3/2.04 + 512KB + 1084S Monitor, Amiga 1200 Rev1D4

To συστημα μου εχει καταρευσει - HELP!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4467

• Baltar
  • Το Άβαταρ του/της Baltar
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 11 December 2011 - 03:57 PM

Ναι λογικά η κάρτα άφησε χρόνους. Μια απίθανη περίπτωση να έχουν γίνει corrupt οι drivers. Δοκίμασε να τους ξαναεγκαταστήσεις...
I am so cool, I am measured in Kelvins

To συστημα μου εχει καταρευσει - HELP!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4468

• Crawling_Chaos
  • Το Άβαταρ του/της Crawling_Chaos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 11 December 2011 - 07:39 PM

Παιδια σας ευχαριστω ολους. Η καρτα μου ειναι GeForce 6800LE της Nvidia.

Τα Windows δεν ξεκινανε καν - βγαζει μια μαυρη οθονη - no input signal λεεi. Μονο με ασφαλη λειτουργια παιζει. Δεν μπορω να εγκαταστησω παλι drivers διοτι μου λεει δεν γινεται σε ασφαλη λειτουργια αυτο. Δεν τρεχει το autorun. Το πισι αυτο το εχω μονο για νετ και ταινιες και γενικα κατεβασμα. Θα επαιρνα αλλον αλλα οχι τωρα ρε γμτ πολυ κακη συγκηρια.

Μηπως παιζει να ναι κανας ιος ή BIOS να θελει update? Εχω Asus motherboard P4P800. Δεν του εχω κανει αναβαθμιση ποτε. Κατεβασα τους τελευταιους drivers της καρτας αλλα τιποτα. Μήπως αν εκανα φορματ και τα περναγα απο την αρχη? Και οχι δεν εχω ανοιξει το κουτι ποτε. Μονο για αλλαγη τροφοδοτικου παλια που μου χε καει στα multirama. Θα προσπαθησω μετα να το ανοιξω και να το καθαρισω μηπως γινει κατι..... Παντως στις ρυθμισεις του BIOS βλεπω το ανεμιστηρακι λειτουργει κανονικα.

Εντιτ: Οθονη δεν ειναι με τιποτα. Εβαλα αλλη και το ιδιο ακριβως προβλημα.

To συστημα μου εχει καταρευσει - HELP!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4469

• dR_wH0
  • Το Άβαταρ του/της dR_wH0
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 11 December 2011 - 08:56 PM

Αν τα σκουπίδια τα βλέπεις ΚΑΙ στο BIOS είναι σίγουρα η κάρτα. Αν όχι, παίζει απλώς να *μαμήθηκε* κάτι στα Winblows.
Sega Master System II, Super Nintendo, Playstation 1,
Playstation 2 + Network Adapter + 500GB Maxtor HDD @7200 RPM,
Amiga 500 + 1.3/2.04 + 512KB + 1084S Monitor, Amiga 1200 Rev1D4

To συστημα μου εχει καταρευσει - HELP!!!!! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4470

• pooky1
  • Το Άβαταρ του/της pooky1
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 11 December 2011 - 10:29 PM

Στη θέση σου δεν θα έκανα απολύτως τίποτε σε αυτό το σύστημα. Αν είναι όντως η κάρτα θες σεβαστό ποσό χρημάτων να την αντικαταστήσεις, μια και οι AGP είναι σπάνιες πλέον, και αν πας σε μτχ δεν ξέρεις πόσο θα σου κρατήσει.

Με ελάχιστα χρήματα μπορείς να στήσεις ένα σύγχρονο κατεβαστήρι με ενσωματωμένη on CPU "κάρτα" γραφικών που θα καταναλώνει ελάχιστα σε σχέση με τη μπακατέλα που έχεις, ενώ παράλληλα κρατάς το κουτί που έχεις και το στήνεις εκεί. Τα υπόλοιπα ρίχτα στην ανακύκλωση γιατί μηχάνημα του 2004 που δεν το έχεις καθαρίσει ποτέ και έχει φορτωθεί με χιλιάδες ώρες λειτουργίας, μάλλον θα παρουσιάσει σύντομα νέο πρόβλημα (ειδικά οι πυκνωτές της μητρικής πρέπει να είναι στα τελευταία τους) .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.067 δευτερόλεπτα

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog

Καλησπερα...Δεν έψαξες καλά το site
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...
Καλησπερα, υπαρχουν σαρρωσεις του θρυλικου περιοδικου USER προς ληψη;

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.