Καταχωρήθηκε 20 May 2013 - 08:20 AM
Η μεγάλη διαστημική βάση playmobil όνειρο για κάθε παιδί.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγαινα στις αρχές του 80 σε ένα καλό μου φίλο (χθες τον είδα καλή του ώρα) και παίζαμε με τις ώρες στο σπίτι του..Το κυρίαρχο κομμάτι του παιχνιδιού εκείνη την εποχή ήταν τα playmobil.Ο παιδικός μου φίλος λοιπόν είχε μια μεγάλη συλλογή ιππικό playmobil..Είχε μια πολύ μεγάλη συλλογή από άλογα και ιππείς,όπως και το φρούριο τους..Πολύ παιχνίδι λοιπόν..Εγώ έπαιρνα τους Νότιους και ο φίλος μου τους Βόρειους και γινόταν το έλα να δεις..
Τα απαραίτητα όπλα αποστολών.
Όλα καλά πηγαίνανε μέχρις ότου να αφήσουμε τον μάταιο τούτο κόσμο και να ταξιδέψουμε στο σκοτεινό και αχανές διάστημα..Να πάμε σε κρύους κόσμους σκοτεινούς με μόνη ελπίδα να επιστρέψουμε και πάλι στην γη..Το ταξίδι αυτό μας το πρόσφερε η νέα τότε σειρά playmobil του διαστήματος..Για ακόμη μια φορά ο φίλος μου που λογικά οι γονείς του είχαν πολλά χρήματα του αγόρασαν όλη την σειρά του διαστήματος η οποία τώρα έτσι όπως την ξεθάβω από το μυαλό μου ήταν καταπληκτική.
Η ολοκληρωμένη διαστημική σειρά
Θυμάμαι πολλές ώρες παιχνιδιού στο μικρό του δωμάτιο..Κάναμε το άσπρο στρώμα από το κρεβάτι του βουνά και βάζαμε τα μοντέλα και τα playmobil επάνω..Τα στήναμε και ξεκινούσαμε μια ιστορία η οποία έβγαινε σε δευτερόλεπτα..Τρομερό σενάριο υπέροχη πλοκή σε πολύ σύντομο χρόνο (που είσαι Λούκας να μας δεις τότε) Τα μοντέλα περιλάμβαναν την μεγάλη διαστημική βάση playmobil όνειρο για κάθε παιδί δυο μικρότερα διαστημικά οχήματα εξερεύνησης το ένα το είχα αγοράσει και εγώ μάλιστα και πολλά αξεσουάρ.
Δυο μικρότερα διαστημικά οχήματα εξερεύνησης.Το επάνω το είχα αγοράσει και εγώ.
Οι ιστορίες μας ήταν πολύπλοκες και συναρπαστικές..Ο πλανήτης καταστράφηκε από πυρηνική έκρηξη και μια ομάδα από τους καλύτερους ευφυείς του πλανήτη πήγε στο διάστημα να δημιουργήσει πολιτισμό στην σελήνη...Από εκεί και πέρα είχε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες του στιλ χάλασε ένα κομμάτι στην δεξιά πτέρυγα και έπεσε το οξυγόνο,επιτέθηκαν περίεργα όντα και έπρεπε να αντιμετωπιστούν και αυτά και γενικά πολλές και ωραίες ιστορίες για ταινία!
Εξωτερικά μηχανήματα.Το χέρι βοηθείας της ομάδας.
Πέρασα όμορφες στιγμές με ωραίο παιχνίδι που μου πρόσφερε το playmobil.Ήταν ποιοτικά παιχνίδια και είχαν απίστευτα μεγάλη συλλογή..Η διαστημική σειρά ήταν ονειρική και μας ταξίδεψε σε άλλους κόσμους.Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν αρχές του 80 με 81.Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι απέγινε η συλλογή του φίλου μου λογικά θα πατάχθηκε όπως και το δικό μου παιχνίδι.Το σίγουρο όμως είναι πως όσοι ήταν παιδιά στα 80s έζησαν υπέροχα παρέα με ποιοτικές τηλεοπτικές σειρές και ποιοτικά παιχνίδια..
Η ομάδα από τους καλύτερους ευφυείς του πλανήτη μας
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...