Καταχωρήθηκε 18 December 2010 - 09:43 PM
Άργησα και εγώ αλλα τελικά ήρθα! :laghf:
Ομολογώ οτι δεν γνώριζα την ύπαρξη του συγκεκριμένου forum μέχρι πρόσφατα που είδα το σχετικό post του akmakas στο amigahellas. Συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά που έχετε κάνει και που κρατάτε το πνεύμα μια αξέχαστης εποχής ζωντανό!
Βαδίζωντας πλέον στα 30+, είμαι απο αυτούς που μεγάλωσαν αγκαλιά με μια Αmiga 500. Δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου αναγκάστηκα να την δώσω στα μέσα της δεκαετία του 90 για να κάνω την άθλια μεταβίβαση σε ένα 486. Ώρες ατελείωτες μπρόστα σε ένα 1084 (mono, οχι S..σνιφ κλαπς) και κάθε Σάββατο η καθιερωμένη επίσκεψη στο Info 2000 για να πάρω τα latest games απο την κ.Άννα

Μαγαζιά που τότε κυριολεκτικά ήταν πίτα απο Αμιγκάδες και Αταράδες οι οποίοι πάντα είχαν τις κλασικές διαμάχες! Το X-Copy δε πήγαινε σύννεφο!
Εποχές πραγματικά αξέχαστες...
Αφού αποφάσισα να ξαναθυμηθώ τα νιάτα μου λοιπόν και να πιαστώ πάλι με το άθλημα, είμαι περήφανος κάτοχος μιας Α500 (που κανονικά θα ήταν + αν δεν είχε λιώσει η μπαταρία τα πάντα γκρρρ) και περιμένω σύντομα και μια Α1200. Αυτή τη φορά για λόγους καθαρά πείσματος εξοπλίστηκα με το 1084S όμως! :laghf:
Χαιρετώ τους πάντες και είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενος που σας βρήκα!
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...