Καταχωρήθηκε 30 March 2014 - 09:15 AM
Πολύ καλημέρα στην παρέα!
Είμαι ο Χρήστος από Ιωάννινα στα 33 μου χρόνια πλέον και θέλω να καταγγείλω αυτόν τον τεντιμπόη τον Keropi για της αλητείες και τα ψέμματα του!(άκου του "δώρισα" το Master System μου...Μπούκαρε στο σπίτι μου σαν τραμπούκος και μου το πήρε με την βια...Μου ρίχνει και 2 κεφάλια όχι τίποτα άλλο!) :haha: :haha: :haha:
Πέρα απ'ο την πλάκα δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση τον εαυτό μου συλλέκτη αλλά έχουν περάσει από τα χέρια μου διάφορα vintage συστήματα...Atari 2600, διάφορα handhelds της Nintendo, Master system 1 & 2, Mega drive 1 & genesis, game gear, game boy, nes, Super nintendo(το οποίο το έχω ακόμα πλήρως λειτουργικό μετά την αλλαγή ενός πυκνωτή), Sega Saturn (πλήρες στο κουτί του λειτουργικό), Sega Dreamcast x2( προσφάτως αγορασμένα χωρίς κουτιά το, ένα σε ψιλό άθλια κατάσταση κιτρινισμένο αλλά λειτουργικό μετά την επισκευή των pins της μητρικής, επίσης απέκτησα και 2 controllers με 2 VMU & 2 rumble packs στα κουτιά τους ολοκαίνουρια). Μάλλον η επόμενη κονσόλα που θα πάρω θα είναι το Ν64(μόνο και μόνο για το MACE: THE DARK AGE)... :hell_boy:
Μόλις χθες(μετά την επισκευή ενός Amtrad PC 1640, κομπλέ ο CF hdd κουμπάρε) άνοιξα το Schneider Euro Pc 2 μου για να βγάλω την μπαταρία η οποία είχε γίνει χάλια αλλά ευτυχώς εκτός από το βερνίκι της μητρικής δεν χάλασε καμία πίστα!
Επίσης ψήνω έναν Amstrad CPC 6128 με πράσινη οθόνη και πρόβλημα στο drive (ελπίζω ο φίλος να το βρει στην αποθήκη του...)
Αυτά για την ώρα...νομίζω πολλά έγραψα για πρώτο post... :allright:
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...