Καταχωρήθηκε 25 December 2010 - 09:27 PM
Η προσωπική μου αντιμετώπηση απέναντί της είναι το να διαλέγω τι πρόγραμμα βλέπω και οχι να με διαλέγει αυτό.Θέλω να πω, πως οταν πρόκειται να χρησιμοποιήσω την τηλεόραση ως ψυχαγωγία, θα διαλέξω τι θα δω και δεν θα αποχαυνωθώ.Ακόμη και αν θέλω να χαλαρώσω προτιμώ να κατεβάσω μια ταινία παρα να "φαω" το πασατέμπο της δική της έννοιας χαλάρωσης.Ολα αυτά όμως ισχύουν για κάποιον που έχει την δύναμη της κρίσης.Τι γίνεται με τις παιδικές αθώες ψυχές βλέποντας όλες αυτές τις εικόνες που μας προβάλει η τηλεόραση χωρίς καμία αντίσταση? Το ηθικό δίλλημα είναι μεγάλο και ως παρατηρητης μπορώ να διακρίνω στον κοσμο τις "μεταλλάξεις" που τους δημιουργεί...Αυτό που μ΄έξοργίζει περισσότερο είναι η απάθειά μας μπροστά σ΄άυτή την τόσο ξεδιάντροπη προσπάθεια του συστήματος να αφαιμάξει απο τις παιδικές ηλικίες ακόμη, τις αντιστάσεις μας στην προπαγάνδα.Δεν συνεχίζω περισσότερο για να μην βαρύνω το κλίμα του post μιας και οι πιο πολλοί αναπόλησαν ωραίες στιγμές του υποβολέα...Γι΄αυτο τον λογο παραθετω εδω το πρόγραμμα της πειραματικής τότε τηλεόρασης του μηνος 14-20 Απριλίου 1968.

https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...