Καταχωρήθηκε 10 Αυγούστου 2009 - 16:36 AM
Χθες η Αθήνα και συγκεκριμένα το Ολυμπιακό στάδιο χόρεψε με τη μουσική ενός από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες του κόσμου!!!! Του Carlos Santana!!!! O Darth_Cotsos αφού εξασφάλισε Premium θέση σας φέρνει τα γεγονότα της συναυλίας από πρώτο χέρι!!!. Από την αρχή ανησυχούσα για τον ήχο... Το κακό προηγούμενο με τους AC/DC όπου άλλου ήταν σωστός ο ήχος και αλλού χάλια με έκανε να έχω αμφιβολίες. Οι αμφιβολίες μου μεγάλωσαν όταν μπήκαμε στο στάδιο και εκείνη τη στιγμή έπαιζε ένα ελληνικό γκρουπ. Τρελάθηκαν τ'αυτία μας!!!! Θύμιζε πανηγύρι της Άνω Πλατανιάς με Φιλιό Πυργάκη και Γιώργο Μαγκα με 100 αρνιά και 50 κατσίκια στη σούβλα!!!! Ευτυχώς το πανηγύρι ήταν μόνο για το Ελληνικό γκρουπ. Μόλις βγήκε στη σκηνή ο Santana ο ήχος έγινε καταπληκτικός!!!!! Από τους καλύτερους που έχω ακούσει σε συναυλία!!! Ο Santana ξεκίνησε δυναμικά με το Soul Sacrifice. Το μουσικό κομμάτι που είχε παίξει και στο Woodstock και είχε κάνει τον κόσμο να παραμιλάει!!! Ο κόσμος ξεσηκώθηκε αμέσως και μετά τα πρώτα τραγούδια λίγοι καθόντουσαν καθώς οι περισσότεροι ήταν όρθιοι στα διαζώματα και χόρευαν!!! Η ατμόσφαιρά ήταν καταπληκτική και οι μουσικοί στη σκηνή τα έδωσαν όλα. Ο Santana παρά την ηλικία του ήταν πάνω στη σκηνή λες και δεν έχει περάσει μέρα από την αρχή της καριέρας του. Δεν έδειξε ούτε στιγμή να κουράζετε. Όντως είναι ο καλλιτέχνης που δίνει την ψυχή του πάνω στη σκηνή για τον κόσμο που τον θαυμάζει!!! Για να θαυμάσετε λίγο από το κλίμα της χθεσινής ημέρας δείτε τις φώτο και το βίντεο που ακολουθούν!!!
www.youtube.com/v/gMM6HdXTing
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...