Καταχωρήθηκε 06 January 2011 - 11:40 PM
Επειδη για οσους απο εσας δεν το ξερουν, ασχολουμε και με την Μουσικη, τραγουδω , παιζω Κιθαρα , ντραμς, και εμαι μελος σε ενα Ροκ γκρουπακι, στυλ 60 με 70. Εδω θελω δειλα δειλα να σας παρουσιασω ενα τραγουδι του Billy Joel, να ειναι καλα ο ανθρωπος...που εχω διασκευασει με δικους μου στιχους.. Το τραγουδω εγω και εχει λιγο Σκληρη γλωσα.. Εδω περιγραφω την νυχτερινη ζωη της αγαπημενης μου πολης, της Αθηνας οπως την εζησα εγω στα τελη του Αιωνα μας και την δολοφονια μιας κοπελας απο καποιον αστυνομικο.... Σας υπογραμμιζω οτι φτειαχτηκε δυο η τρια Χρονια πριν την Δολοφονια του ΑΛΕΞΗ ...Το Τραγουδι εχει οπως ειπα λιγο σκληρη Γλωσσα, αλλα στο 2009 ζουμε παιδια, ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.. Το τραγουδακι αν και εχει ενα Χιουμοριστικο χαρακτηρα , παρουσιαζει μια δοση αληθειας και ελπιζω να μην σοκαρει κανενα γιατι αυτη δεν ειναι η προθεση μου.. Το Χομπυ μας κανουμε και εμεις παιδια..Εαν για οποιονδηποτε λογο αισθανθει καποιος θιγμενος η σοκαρισμενος παρακαλω οι φιλοι Συντονιστες να διαγραψουν αμεσως το Θεμα.. Εχει ακουστει αρκετες φορες απο το Εληνικο Ιντερνετ Ραδιοφωνο και ειναι λιγο σπανιο ομως να το βρειτε στο Διαδυκτιο αλλα μπορειτε να το κατεβασετε απο την ιστιοσελιδα μου.
filipidis.de/Mpatsos.mp3
Αν σας αρεσε γραψτε μου και θα σας παρουσιασω και αλλα κομματια και διασκευες μου..Χαιρετισμους Χρηστος..
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...