Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Και επιτέλους εγένετο blog...

Και επιτέλους εγένετο blog... 7 Χρόνια 4 Μήνες πριν #5825

  • akmakas
  • Το Άβαταρ του/της akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Δημοσιεύσεις: 1242
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Αγαπητοί μας φίλοι καλώς ήρθατε στο νέο megablog του retrovisions.gr.Μια νέα υπηρεσία που αλλάζει την εμπειρία στην πλοήγηση και τις υπηρεσίες μας.Ένα νέο δυναμικό blog έρχεται στην ζωή τοποθετώντας το forum στο οποίο μπαίνατε χρόνια τώρα σε μια υποκατηγορία από τις πολλές που θα υπάρξουν.

Το forum το οποίο από τα τέλη του 2007 έγινε ο πόλος έλξης για πολλούς συλλέκτες και νοσταλγούς συγχωνεύεται στο νέο μας δυναμικό blog.Γιατί το κάναμε αυτό όμως?Η απάντηση είναι μία,να κάνουμε ποιο πλούσια και ποιο ολοκληρωμένη την εμπειρία του απλού επισκέπτη και χρήστη.Στο retrovisions megablog θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες μας ψηφιοποιήσεις όσο αφορά το scanning project που τρέχει από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας,θα διαβάζετε σε μορφή περιοδικού πλέον (πολύ σημαντικό) διάφορα άρθρα με δυνατότητα σχολιασμού ακριβώς όπως τα διαβάζατε χρόνια τώρα στα έντυπα περιοδικά,θα έχετε την δυνατότητα να αγοράζετε και να πουλάτε τα προϊόντα σας επάνω σε ένα εξειδικευμένο panel αγγελιών το οποίο είναι αποκλειστικά γι αυτή την δουλειά,και όλα αυτά μέσα από μια πολύ απλή αλλά όμορφη κατηγοριοποίηση που θα διευκολύνει ακόμη και τον απλό επισκέπτη.

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφουμε με νέα μορφή η οποία τα σπάει..Έγινε πολύ μεγάλη δουλειά με μοναδικό λόγο την όμορφη ανάγνωση όλων των θεμάτων.Η νέα χρονιά θα μπει πολύ δυναμικά αφού έχουμε ετοιμάσει καλές εκπλήξεις.

Περιμένουμε την γνώμη σας.Τι σας άρεσε και τι δεν σας άρεσε.Εμείς είμαστε εδώ να κάνουμε αλλαγές πάντα προς το καλύτερο.


Καλή μας συνέχεια....
Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες
Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα
Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους
-Πλάτων-
Τελευταία διόρθωση: 4 Χρόνια 9 Μήνες πριν από akmakas.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": SEPULTURA, frapp3s

Και επιτέλους εγένετο blog... 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5826

  • SEPULTURA
  • Το Άβαταρ του/της SEPULTURA
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Δημοσιεύσεις: 70
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Οπως πάντα,πολύ ωραίο Γιώργο!!! Το ψαχουλεύουμε να δούμε τις αλλαγές!!!

Μπράβο!!!
A1200/New Old Stock/ 68030/50MHz/64MB RAM/
A1200/New Old Stock/ 68030/40MHz/32MB RAM/
Α1200/New Old Stock/ 68020/28MHz/4MB RAM/
A600/2.05 ROM/ 1MB RAM/+1MB RAM/
A600/2.05 ROM/ 1MB RAM/
A500+/2.04 ROM/ 2 MB RAM/+ 4 ΜΒ RAM/
A500/1.3 ROM/ 512KB RAM/+ 728KB RAM/
A500/1.3 ROM/ 512KB RAM/+ 512KB RAM/...
Τελευταία διόρθωση: 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν από SEPULTURA.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": akmakas

Και επιτέλους εγένετο blog... 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5828

  • Michael
  • Το Άβαταρ του/της Michael
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Δημοσιεύσεις: 51
Kαλη αρχη και απο εμενα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Και επιτέλους εγένετο blog... 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5829

  • akmakas
  • Το Άβαταρ του/της akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Δημοσιεύσεις: 1242
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Καλώς ήρθες Μιχαλιό..Περιμένουμε εντυπώσεις γνώμες σε αυτό το μεγάλο βήμα..
Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες
Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα
Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους
-Πλάτων-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.346 δευτερόλεπτα
Κάθε χρόνο στις 20 του Ιούνη η Θεσσαλονίκη θυμάται μια από τις χειρότερες καταστροφές που την χτύπησαν.Θυμάται εκείνο το ζεστό καλοκαίρι της Τρίτης του 1978 το οποίο έμεινε στην ιστορία ως ημέρα του μεγάλου σεισμού.

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Another World

Game review

Πόσο θα ήθελα να γυρνούσα τον χρόνο πίσω....Να ζήσω και πάλι με τους δικούς μου την κάθε μέρα.Να απολαμβάνω και πάλι τον καθαρό ουρανό και να μυρίζω την γύρη των λουλουδιών.Όνειρα απατηλά.Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσω τον θάνατο κατάματα για να μπορέσω να επιβιώσω σε αυτό τον κόσμο...

        Διαβάστε το review

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και one member

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog


Καλησπερα...Δεν έψαξες καλά το site
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...
Καλησπερα, υπαρχουν σαρρωσεις του θρυλικου περιοδικου USER προς ληψη;

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Game review

 
Ένας εξαφανισμένος ιερέας και ο γιος του που ψάχνει να τον βρει.Ένα περίεργο χωριό με πολλά εγκαταλελειμμένα σπίτια.Μυστήριοι αφιλόξενοι χωρικοί.Η ασφάλεια της ημέρας αλλά και οι εφιάλτες της νύχτας.Ένας εφιάλτης ξεκινάει,και δεν πρόκειται να βγείτε ζωντανοί αν δεν τον αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο.Κάνουμε ένα σκοτεινό review στο Personal Nightmare ένα παιχνίδι σταθμό στα horror adventure games από το μακρινό 1989.