Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Τρεις ημέρες στο Γερμανικό Παζάρι HAM RADIO 2009

Τρεις ημέρες στο Γερμανικό Παζάρι HAM RADIO 2009 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2646

• yet!
  • Το Άβαταρ του/της yet!
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 22 July 2009 - 06:44 AM

Αγαπητε Φιλε SV9CVY Γεια σου!!!!! Κατ αρχας καλως ηλθες στο Φορουμ!!!!Χαρηκα πολυ!!!Εγω τις τελευταιες εβδομαδες δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με τα κοινα του Φορουμ γιατι ετοιμαζω πυρετωδως ενα Internet Radio και συναμα γυριζω ενα 30αλεπτο Ντοκυμαντερ σχετικα με την Περιοχη που μενω... Ενα συγνωμη λοιπον και στα υπολοιπα μελη του Φορουμ για την απαραδεκτη απουσια μου!! Shocked Shocked Shocked Υπολογιζω οτι σε περιπου ενα μηνα θα ειμαι ετοιμος με το Internet Radio.. Προς το παρων κοιταζω τα τεχνικα Θεματα δηλαδη τον Τεχνικο εξοπλισμο, και ειδικα φτειαχνω τα Jingles δηλαδη Σηματα σταθμου, λογοτυπα, κλπ.. Κατοπιν ερχονται τα δυσκολοτερα δηλαδη τα Νομοθετικα θεματα.. Αυτα με πνιγουν.. Αλλα οταν κανω την πρωτη Εκπομπη θελω να ειμαι απολυτως ετοιμος χωρις Προβληματα και ...παιδικες αρρωστιες... lol! lol! Οσο για το Ντοκυμαντερ εχει ακομα χρονο γιατι ο καιρος δεν ειναι καλος για γυρισματα, βρεχει πολυ, και ενω εχω μαζεψει αρκετες ωρες Ταινιας εχει πολυ δρομο ακομα.. Τα βιντεακια σου τα ειδα και πολυ μου αρεσαν!!! Καθως επισης και το AMI σου!! Πραγματικο Στολιδι!!! Μπραβο!!! Και εγω οπως εσυ συλλεγω αρκετα πραγματα και εχω γεμισει το Σπιτι με....αρχαια τεχνικα αντικειμενα.....Θα χαρω πολυ να ανεβασεις μερικα απο τα δικα σου αντικειμενα.. Το Φορουμ εδω ειναι ενας χωρος που με αντιπροσωπευει απολυτα..! Τα παιδια εδω ειναι ολοι υπεροχοι ανθρωποι, με πολλες γνωσεις και πολυ φιλικοι!! Θα δεις οτι σαν νεο μελος θα σε αγκαλιασουν αμεσως!! Το μικρο σου ονομα μου ξεφευγει τωρα..Αν θες γραψε το... Μου αρεσει να μιλω και να γραφω στους Φιλους μου με το μικρο τους Ονομα... Ειναι μια οικιοτητα που δεν βλαπτει... Ετσι και εμενα με ξερουν ολοι σαν Χρηστο...Ναι εχεις δικιο.. Η Ham Radio δεν ειναι μονο συλλεκτικο Παζαρι.. Αλλα για εμας εδω η λεξη συλλεκτικο ειναι... μουσικη για τα αυτακια μας...! Δωσε μας συλεκτικα Παζαρια και παρε μας την ψυχη !!! Απο οτι πιστευω τον επομενο χρονο αν πανε ολα καλα , θα ερθουν και αρκετα παιδια απο το φορουμ στην Εκθεση!! Θα τα σπασουμε κανονικα !!! Περιμενω λοιπον γρηγορα νεα σου!!!! Καλα ανεβασματα και Πολους Χαιρετισμους στην Ελλαδα μας !!Χρηστος!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Τρεις ημέρες στο Γερμανικό Παζάρι HAM RADIO 2009 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2647

• sinclair_jim
  • Το Άβαταρ του/της sinclair_jim
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 22 July 2009 - 06:53 AM

Φίλε SV9CVY καλώς ήρθες στην παρέα μας!Το ΑΜΙ είναι τέλειο απ όλες τις πλευρές που φαίνεται..Οπως λέει και ο φίλος μας Χρήστος, θα μας άρεσε να ανεβάσεις τις δικές σου συλλογές!
Φίλε Χρήστο,δεν χρειάζεται να απολογείσαι, την τρέλα μας κάνουμε εδώ μέσα, δεν είναι δουλειά! Το παν είναι να σε ευχαριστεί αυτό που κάνεις, περιμένω να ακούσω αυτά που ετοιμάζεις! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι εκπληκτικά!

Τρεις ημέρες στο Γερμανικό Παζάρι HAM RADIO 2009 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2648

• yet!
  • Το Άβαταρ του/της yet!
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 22 July 2009 - 07:25 AM

Γεια σου Δημητρη!!! Παραγματικα αυτον τον καιρο ετοιμαζω...τρελα πραγματα!! Αλλα δεν τα προλαβαινω ολα μαζι!! Η κοπελια μου ερχεται σχεδον καθε μερα και ζηταει..αγκαλιτσες.... Και θελει ολο και πιο πολλες!! Χθες της δηλωσα οτι δεν ειμαι ο .....Γκουσγκουνης ....ουτε εχω σκοπο να γινω...Αντε να εξηγησεις στην Γερμανιδα πιος ηταν ο....Γκουσγκουνης τωρα....! Σημερα δεν ηρθε..Θυμωσε... cheers cheers cheers cheers Στην δουλεια εχουμε φορτο εργασιας, και οταν τα απογευματα παμε για γυρισμα..αρχιζει και βρεχει!! Μετα τα βραδυα δουλευω μεχρι αργα για να φτειαξω τα σηματα του σταθμου..Κοψε,ραψε τα ηχητικα.. Ξερεις τι ειναι αυτα.. Μετα ηρθε και ο Νικος ο γυος μου το Σαβατοκυριακο και μου εγκατεστησε τρια νεα Προγραμματα επεξεργασιας Βιντεο....Ηθελε να μου δωσει χαρα... Τωρα καταλαβαινεις την καψα μου μεχρι να μαθω να τα δουλευω ολα κανονικα... Οσο για αυτα που μου εγραψες για το Word, με βοηθησαν παρα πολυ... Τωρα δουλευει πολυ καλυτερα!! Εχω και αλλο ενα Προβλημα με μια Μαλ*κισμενη Γκομενα απο την Αμερικη.. Αγορασα απο αυτην εναν μεγαλο Γερανο για την Βιντεοκαμερα , τον πληρωσα με Pay Pal, αλλα Γερανο ακομη δεν...ειδα...! Δεν μου απανταει μαλιστα στα Εμαιλ μου!!! Και το κακο ειναι οτι δεν τον αγορασα μεσω EBAY αλλα κατευθειαν απο αυτην την κοτα.. Και ουτε στοιχεια της εχω ουτε τιποτα!!! Μονο το Εμαιλ της και το ψευδωνυμο της απο το EBAY... Προβλεπω να γινει η......Μαχη του Μαραθωνα στην Αμερικη!!! Θα επιστρεψω...δριμυτερος.... ! Χρηστος...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog

Καλησπερα...Δεν έψαξες καλά το site
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...
Καλησπερα, υπαρχουν σαρρωσεις του θρυλικου περιοδικου USER προς ληψη;

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.