Καταχωρήθηκε 22 July 2009 - 06:44 AM
Αγαπητε Φιλε SV9CVY Γεια σου!!!!! Κατ αρχας καλως ηλθες στο Φορουμ!!!!Χαρηκα πολυ!!!Εγω τις τελευταιες εβδομαδες δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με τα κοινα του Φορουμ γιατι ετοιμαζω πυρετωδως ενα Internet Radio και συναμα γυριζω ενα 30αλεπτο Ντοκυμαντερ σχετικα με την Περιοχη που μενω... Ενα συγνωμη λοιπον και στα υπολοιπα μελη του Φορουμ για την απαραδεκτη απουσια μου!! Shocked Shocked Shocked Υπολογιζω οτι σε περιπου ενα μηνα θα ειμαι ετοιμος με το Internet Radio.. Προς το παρων κοιταζω τα τεχνικα Θεματα δηλαδη τον Τεχνικο εξοπλισμο, και ειδικα φτειαχνω τα Jingles δηλαδη Σηματα σταθμου, λογοτυπα, κλπ.. Κατοπιν ερχονται τα δυσκολοτερα δηλαδη τα Νομοθετικα θεματα.. Αυτα με πνιγουν.. Αλλα οταν κανω την πρωτη Εκπομπη θελω να ειμαι απολυτως ετοιμος χωρις Προβληματα και ...παιδικες αρρωστιες... lol! lol! Οσο για το Ντοκυμαντερ εχει ακομα χρονο γιατι ο καιρος δεν ειναι καλος για γυρισματα, βρεχει πολυ, και ενω εχω μαζεψει αρκετες ωρες Ταινιας εχει πολυ δρομο ακομα.. Τα βιντεακια σου τα ειδα και πολυ μου αρεσαν!!! Καθως επισης και το AMI σου!! Πραγματικο Στολιδι!!! Μπραβο!!! Και εγω οπως εσυ συλλεγω αρκετα πραγματα και εχω γεμισει το Σπιτι με....αρχαια τεχνικα αντικειμενα.....Θα χαρω πολυ να ανεβασεις μερικα απο τα δικα σου αντικειμενα.. Το Φορουμ εδω ειναι ενας χωρος που με αντιπροσωπευει απολυτα..! Τα παιδια εδω ειναι ολοι υπεροχοι ανθρωποι, με πολλες γνωσεις και πολυ φιλικοι!! Θα δεις οτι σαν νεο μελος θα σε αγκαλιασουν αμεσως!! Το μικρο σου ονομα μου ξεφευγει τωρα..Αν θες γραψε το... Μου αρεσει να μιλω και να γραφω στους Φιλους μου με το μικρο τους Ονομα... Ειναι μια οικιοτητα που δεν βλαπτει... Ετσι και εμενα με ξερουν ολοι σαν Χρηστο...Ναι εχεις δικιο.. Η Ham Radio δεν ειναι μονο συλλεκτικο Παζαρι.. Αλλα για εμας εδω η λεξη συλλεκτικο ειναι... μουσικη για τα αυτακια μας...! Δωσε μας συλεκτικα Παζαρια και παρε μας την ψυχη !!! Απο οτι πιστευω τον επομενο χρονο αν πανε ολα καλα , θα ερθουν και αρκετα παιδια απο το φορουμ στην Εκθεση!! Θα τα σπασουμε κανονικα !!! Περιμενω λοιπον γρηγορα νεα σου!!!! Καλα ανεβασματα και Πολους Χαιρετισμους στην Ελλαδα μας !!Χρηστος!!
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...