Καταχωρήθηκε 29 June 2009 - 01:12 AM
Αγαπητοι φιλοι..αρρωστοι...συλλεκτες... Οπως πριν απο λιγες ημερες σας υποσχεθηκα, θα σας μιλησω σημερα για την
HAM RADIO / HAMTRONIC στο Friedrichshafen Γερμανίας
26/06/2009 - 28/06/2009
Διεθνής έκθεση για ραδιο-ερασιτέχνες με HAMtronic -Εlectronics, διαδίκτυο και Η/Υ.
Πριν απο αρκετες εβδομαδες , αποφασισα να παρω και εγω μερος σε αυτην την Εκθεση που γινεται καθε χρονο στο Friedrichshafen της Γερμανιας, μια αρκετα μοντερνα Πολη γυρω στα 20 χιλιομετρα απο το Ravensburg που μενω εγω.. Πραγματα να πουλησω ειχα αρκετα..Ορεξη..επισης.. Η κοπελια μου προσφερθηκε να με βοηθησει και ο γιος μου ο Νικος επισης... Μαζεψαμε λοιπον πολλα ηλεκτρονικα αντικειμενα και αφου γεμισαμε δυο αυτοκινητα μεχρι επανω..πηγαμε την Πεμτη να τα στησουμε.. Η εισοδος για τεσσερα ατομα τις τρεις Ημερες κοστιζει με το Τραπεζι πωλησης..γυρω στα 150 Ευρωπουλα...Δυστυχως ομως για εμας, ειχαμε παρα πολλα πραγματα και ενα Τραπεζι δεν μας εφτανε.. Τα τραπεζια ομως ηταν ολα κατελειμενα και η Διευθυνση δεν μας εδινε αλλο... Το Ελληνικο μου ομως Δαιμονιο λειτουργησε οπως παντα...αψογα..και η ελληνικη μου μυτη...με οδηγησε σε εναν Γερμανο Φυλακα που προσεχε εκει την Κατασταση.. Τον επλησιασα..του ειπα το προβλημα μου και τον οδηγησα σε εναν χωρο που ειμασταν μονοι μας...Στο μυαλο μου ηρθαν τα σκανδαλα της Siemens..Αφου οι μεγαλοι λαδωνονται , γιατι να μην λαδωνονται και οι μικροι??? Σκεφτηκα...καταχθωνια..Στην αρχη μου εκανε τον δυσκολο....αλλα μολις εβγαλα απο την τσεπη μου το...ζαρωμενο καφε..Πενηνταρηκο...το αρπαξε και εγινε..ο καλυτερος..φιλος μου... Με οδηγησε σε ενα αλλο μερος της Εκθεσης και μου ειπε ψυθιριστα... Παρε ενα..Τραπεζι..και εξαφανισου!!! Μονο βγαλε το αυτοκολητο Νουμερο πρωτα..!Μεσα σε ενα λεπτο..κουβαλαγα το..κλεμενο Τραπεζι στην..μικρη Περιοχη μου..! Η κοπελια μου και ο γιος μου δεν πιστευαν στα ματια τους.. ! Και οι Γερμανοι ανθρωποι ειναι... Και λαδωνονται καλα..μαλιστα!! Αφου τακτοποιησαμε τα πραγματα μας, τα σκεπασαμε με διαφορα..σεντονια..και παλιες Κουρτινες... Αυτο ηταν το μονο Τραπεζι που θυμιζε...Γυφτικο..Τσαντηρι...! Αλλα θα το διαπιστωσετε και μονοι σας στο παρακατω Βιντεακι..Οι επομενες τρεις Ημερες ηταν πολυ κουραστικες... Καθε απογευμα μετα τις 7 οταν γυριζα σπιτι, δεν αισθανομουν τα ποδια μου απο την Ορθοστασια.. Οι πονοι ηταν φοβεροι.. Ο κοσμος δεν ειχε λεφτα παιδια.... Ολοι κοιταζαν μονο και δεν αγοραζαν στα τυφλα , οπως τα παλια Χρονια.. Αλλα τελικα καναμε σεφτε γυρω στα 1000 Ευρωπουλα... Καλα ηταν και αυτα..αλλα δεν το ξανακανω με Τιποτα..! Την μεριδα του Λεωντος απο τις εισπραξεις, την ευχαριστηθηκε ο γιος μου γιατι δουλεψε περισσοτερο απο ολους μας.. Εκανε τις Βαριες δουλειες... Η Κοπελια μου ασχοληθηκε με το...καλιτεχνικο μερος της υποθεσης... Τακτοποιουσε τα πραγματα σε καλες μεριες, και φροντισε για την...επαρκη..σιτηση μας! Εγω ασχοληθηκα αποκλειστικα με την...πελατεια:lol!:...και θαυμαζα μια...Ιταλιδα μεγαλογκομενα που πουλουσε διαφορα Μονιτορ για Κομπιουτερ... Το ανοιγμα της μπλουζας της..εφτανε μεχρι..τον αφαλο της!!! Τα ματια μου..πεσανε πολλες φορες επανω της...Το αξιοσημειωτο ειναι οτι και και τις τεσσερις ημερες εμφανιζονταν χωρις...σουτιεν.... Αλλα δεν συνεχιζω..γιατι το θεμα θα γινει..ακαταληλο για ανηλικους....:lol!: :lol!: Εκανα επισης και αρκετες καλες αγορες.......
Δυο τηλεκατευθυνόμενα Ελικοπτερακια..απο 10 Ευρω το καθενα.. Εναν..Ιπταμενο Τηλεκατευθυνομενο Δισκο..12 Ευρω...Ενα Πρασινο δυνατο Λειζερ..Ενα Τηλεκατευθυνομενο..αεροπλανακι..τρεις Ηλεκτρονικες Οθονες καδρα απο 30 Ευρω η μια..Και ενα μεταχειρισμενο Κομπιουτερ..Οταν πια γυρισαμε σπιτι, ήμασταν όλοι σκοτωμένοι... Στον Δρομο καναμε μια σταση σε ενα Παραδοσιακο Γερμανικο Εστιατοριο,και φαγαμε \του...σκασμου..αλα..Ελληνικα..! Πιο κατω σας έφτιαξα ενα Βιντεακι ,με εικονες απο την Έκθεση,άλλα και από την Διαδρομη,για να παρετε μια Ιδεα το πως ειναι οι Δρομοι και το πρασινο εδω...Σας παραθετω και μερικές Φωτο απο τα πραγματα που αγορασα.. Την Φωτογραφια απο την....Ιταλιδα..ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ....δυστυχως δεν θα την ανεβασω..γιατι θα πεσει Παντοφλα...απο την κοπελια μου... :ouaou: :ouaou: :ouaou: :ouaou:Αλλα ουτε να την ζητησετε...με ΠΜ..! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Φιλικα.. Χρηστος...
ΥΓ.. Αν δεν μπορειτε να κατεβασετε το Βιντεακι, γραφτε μου ναν το...πιεσω και αλλο.
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...