Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ανοίγοντας Κουβέντα

Ανοίγοντας Κουβέντα 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #315

• ndial
  • Το Άβαταρ του/της ndial
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 08 February 2014 - 05:50 PM
Ναι αυτα τα απιστευτα πράγματα με τις αλλοπρόσαλλες τιμές, δυστυχως συμβάινουν τα τελευταια χρόνια...
Και σιγουρα στο παιχνιδι αυτο υπάρχουν τυπάκια που απλά θέλουν να βγάλουν μια περιουσία παρά να βοηθήσουν τις ρετρο-κοινότητες και χομπίστες (που ακόμα και έτσι, βοηθόντας πάλι θα "κερδίσουν" ορισμένα χρήματα, δεν είπε κανεις να τα χαρίσουν).
Το μόνο που έχεις να κάνεις (και κάνουμε οι περισσότεροι χομπιστες, πιστεύω), είναι απλά να τους αγνοείς αυτούς. Σίγουρα υπάρχουν και περοπτώσεις που κάποιος θα δώσει και μια 500αρα για ένα PC-XT αλλα, πάλι, δικό του είναι το πορτοφόλι (και το κεφάλι), οπότε...
Και ναι, όταν βρίσκει κάπιος υπερβολική μια τιμή στην ενδοχώρα, καλό είναι να πάει στο ebay.

όλα αυτά τα έχουμε ματα-ξαναπει σε πολλά φορουμ... οπότε, λογικός και ο προβληματισμός σου.
There are not much things which are equal like to play with real women. Only Amiga makes it possible!

www.retroshowcase.gr Old-schools video games reference!
www.dialtech.gr Your stylish dynamic web presence!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Ανοίγοντας Κουβέντα 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #316

• Diogr
  • Το Άβαταρ του/της Diogr
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 10 February 2014 - 08:41 AM

Όχι απλά ΕΛΕΟΣ, αλλά ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! Γενικά το βλέπω καιρό αυτό, και το βλέπω όχι μόνο στα ρέτρο αποκτήματα αλλά και σε άλλα πράγματα, όπως σε παιχνίδια καρτών που γίνετε ΧΑΜΟΣ από χρήματα, το πως ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά ξαφνικά γίνετε τζόγος δεν μπορείτε να το φανταστείτε.

Έχετε δίκιο ότι όντως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αγνοούμε αυτούς τους "εξυπνάκηδες" να κρατάνε την πραμάτεια τους και ας την βάλουνε εκεί που ξέρουνε και κάπως, κάπου, κάποτε θα βρούμε αυτό το ίδιο αντικείμενο από κάπου αλλού σε πολύ ποιο λογικές τιμές.

Να, για παράδειγμά άλλο, πρόσφατα κατάφερα επιτέλους από το Ebay να βρω το πολυαγαπημένο μου King’s Quest 6 σε ΤΕΛΕΙΑ κατάσταση μόνο 8 Ευρώ και άλλα 8 Ευρώ τα έξοδα αποστολής. Ενώ εδώ και μήνες έβλεπα ένα 2 άτομα να το πουλάνε 40-50 δολάρια και να βρίζω την ώρα και την στιγμή. Ακόμα και ένας τύπος από Ελλάδα που μια μέρα επικοινώνησε μαζί μου να μου πουλήσει το King’s Quest Collection στην αρχή ζήταγε 20 Ευρώ, του λέω το ΟΚ κλείνουμε ραντεβού και στο ραντεβού μου λέει άλλαξα γνώμη θέλω 50 Ευρώ. Ε, τι να πεις από εκεί και πέρα, του είπα ένα «άει σηχτίρ από δω» και έφυγα. Απατεώνες μέχρι τελικής πτώσεως.

Όπως είπες και εσύ akamakas και εγώ σίγουρα κάτι που ξέρω ότι κάνει 5 Ευρώ δεν θα το δώσω, αλλά ΑΝ ήμουν σε κάποια ανάγκη για λεφτά (που έχω υπάρξει και το έχω κάνει) θα δώσω και αυτό που κάνει 5 Ευρώ στα 5-6 Ευρώ και άλλα πολλά με την ίδια αξία για να μπορέσω να μαζέψω λίγα λεφτά αν τα έχω ΤΟΣΟ ανάγκη.

Τι να πεις, υποθέτω κάνεις υπομονή και τίποτα άλλο.

Ανοίγοντας Κουβέντα 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #317

• angel_grig
  • Το Άβαταρ του/της angel_grig
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 11 February 2014 - 04:41 PM

Μήνυμα από akmakas:Η γνώμη μου καθαρά είναι πως ο Πωλητής πουλάει όσο θέλει.Το συλλεκτικό δεν έχει τιμή για εμένα.Σκέψου πως πρόκειται να αλλάξει χέρια ένα προιόν που δεν πρόκειται να ξαναπαραχθεί ποτέ.
Πόσο να το κοστολογήσεις? Δεν υπάρχει τιμή..Δεν μιλάω για υπερβολές βεβαίως.

Nαι, το συλλεκτικο δεν εχει τιμη αλλα υπαρχουν και ορια...πχ οταν εχεις το apple I ναι,αυτο ειναι συλλεκτικο και εξαιρετικα σπανιο...αλλα οταν εχεις το c64 που εχουν βγει εκατομμυρια κομματια δεν μπορει ο αλλος να σου το πουλαει λες και δεν υπαρχει αλλο στον πλανητη..ελεος δηλαδη.
Τωρα ολοι αυτοι οι πωλητες που περιμενουν να πιασουν την καλη ας περιμενουν...ειμαστε retro lovers αλλα οχι και χαζοι...

Ανοίγοντας Κουβέντα 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #318

• akmakas
  • Το Άβαταρ του/της akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Καταχωρήθηκε 11 February 2014 - 05:06 PM

Ναι αυτό λέω και εγώ...Κάποια μηχανήματα είναι ακριβά και λογικό λόγο σπανιότητας αλλά κάποια άλλα κομμάτια τα οποία μπορείς να τα βρεις οπουδήποτε πρέπει να έχουν τιμές λογικές...
Δεν σου κρύβω πως κάποιες στιγμές θέλω να τα χώσω σε κάποιους για τις τρελές τιμές που πουλούν αλλά είπαμε.Ο κάθε ένας πουλάει όσο θέλει. :baffle: :dry:
Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες
Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα
Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους
-Πλάτων-

Ανοίγοντας Κουβέντα 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #319

• Diogr
  • Το Άβαταρ του/της Diogr
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 20 March 2014 - 01:21 PM
+1000
E, εντάξει, δεν αντέχω άλλο θα το πω αυτό γιατί κοντεύω να σκάσω απο την βλακία που κινείτε εκεί έξω.

Δείτε αυτή την αγγελία όπου ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ φιλαράκος μας προσπαθεί να πουλήσει τα PES 2009 & 2010 5 ευρώ το κάθε ένα (δεν θα αναφερθώ στα υπόλοιπα που πουλάει και τις τιμές)

http://www.insomnia....AF%CE%B5%CF%82/

την στιγμή που τα Public πουλάνε το κάθε ένα 0,98 Ευρώ

http://www.public.gr.../prod3310444pp/

Μα καλά.....συγνώμη κιόλας, αλλά για πόσο βλήματα μας έχουνε;

Να μου πείτε που το βρίσκω το παράξενο; Και εδω μέσα δεν έχουμε δεί διάφορους να προσπαθούνε να πουλήσουνε τα ίδια παιχνίδια 5-6 Ευρώ;
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 guests και 2 members

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog

Καλησπερα...Δεν έψαξες καλά το site
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...
Καλησπερα, υπαρχουν σαρρωσεις του θρυλικου περιοδικου USER προς ληψη;

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.