Καταχωρήθηκε 19 December 2009 - 02:34 AM
Καλα Ασταρτη εχεις υπεροχα παιχνιδια και ακρως ....συλλεκτικα...!!!!!
Λοιπον σαν γνωστης του ειδους να σου πω οτι αυτες οι κουκλες ειναι οι Παταπουφες..!! Η πορτοκαλι ειναι η κλασσικη παταπουφιτσα, αλλα οι αλλες τρεις που τα μαλλια τους ειναι..απο τριχες κι οχι απο μαλλινες κλωστες, θεωρουνται και οι πιο συλλεκτικες..!! Εγω προσωπικα σκεψου μονο μια φορα εχω βρει..!!!! Συνηθως αυτες τις βλεπουμε με την ονομασια Palloma, αλλα ανηκουν στην οικογενεια των Παταπουφων..!!!! Οσο για την μεγααααλη με τα ροζ μαλλια, αυτη κι αν ειναι συλλεκτικη, αφου θεωρειται η κλασσικη που επαιζε και στην σχετικγη διαφημηση..!!! Θα σε στενοχωρησω αλλα εχω να σου πω οτι....φτιαχνοταν..!! Sad
Αλλα δεν πειραζει, εχεις κρατησει ολες τις αλλες..!!!!
ΤΕΛΕΙΕΣ οι παταπουφιτσες σου, χαιρομαι που τις κρατησες και μπορουμε να τις θαυμαζουμε εμεις σημερα..! Και απ οτι ειδα τα χρωματα τουs ειναι πολυ ζωντανα, τις εχεις κρατησει σε αριστη κατασταση..!!!! ΕΥΓΕ...!!!!! Smile Very Happy
Οτι αλλοο βρεις απο παιχνιδια....με χαρα θα τα θαυμασουμε..!!
Domniki, οοοποτε μπορεσεις κι εχεις χρονο, θα ηθελα πολυ να τους δω γιατι δεν εχω δει ποτε μου ουτε τον ροζ ουτε τον μπλε..!!!!!! Πολυ τυχερη που τους κρατησες και ποσο μαλλον που δουλευουν κιολας..!!!!!!!!
Εγω στην θεση σου, θα τους εδινα μαι ζεστη γωνια στο δωματιο μου...
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...