Καταχωρήθηκε 23 December 2011 - 03:30 PM
Δείτε τα μηνύματαrick dangerous, σχετικά με 23 December 2011 - 10:11 AM, είπε
φίλε crawling, να με συμπαθάς και δεν το παίζω ειδήμων ή οτιδήποτε σχετικό αλλά μην τσιμπάς το τριπάκι της
τρομολαγνείας/τρομουστερίας.. τα περιοδικά που διαβάζεις, αμυντικών* θεμάτων θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους, όπως όλες οι επιχειρήσεις διεθνώς.. σε θέλουν φοβισμένο για να μπορούν να σε μανιπιουλάρουν/χειραγωγήσουν και να περνούν τους νόμους εκτρώματα (βλ. πατριοτ ακτ των αμερικλάνων...) να σου βάζουν κάμερες στους δρόμους, σερίφηδες στα αεροπλάνα, βιομετρικά στα διαβατήρια κ.ο.κ.
*αμυντικό - το παραμυθάκι/παιχνίδι με τις λέξεις. όταν μάθαινα καράτε, το λέγαμε πολεμική τέχνη. κάποιοι την ψιλιάστηκαν και αποφάσισαν να το λένε "τεχνική αυτοάμυνας".... ο στρατός του ισραήλ (που έχει κάνει τα αίσχη στην παλαιστίνη..), λέγεται israel defence forces ! (και δεν έχω καμία αντιπάθεια προς τους οβρούς με τους οποίους παρτάραμε τρέλα στο γιου.κεη.. απλά ένα παράδειγμα..)
φιλικά πάντα.
Φιλε δεν τσιμπαω κανενα τριπακι, ουτε αυτα που γραφω ειναι τρομουστερια κτλ. Δεν χαφτω τα παραμιθια των Αμερικανων απο τη μια αλλα ουτε την παραμυθα των συριζεων - αριστεριστων απο την αλλη. Οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα δηλαδη και ολα αυτα γινονται για να μας κατασκοπευουνε κτλ. Πιστευω σε ενα μεσαιο δρομο - οδο. Η συγκεκριμενη ειδηση ειναι οντως ανησυχιτικη, γιατι οι δημιουργοι του ιου, σκεφτονται να δημοσιοποιησουνε τα αποτελεσματα της ερευνας και να ειναι προσβασιμα στον καθενα ανα τον κοσμο. Οποιος θελει δηλαδη και εχει προσβαση σε υλικοτεχνικες υποδομες και γνωση μπορει να κατασκευασει παρομοιο γενετικα τροποπ. ιο... Εγω συμπαθα με αλλα αυτο δεν το θεωρω καθολου υστερια αλλα πιαθανο - αληθινο κινδυνο. Αποψη μου παντα.
Και τα βιοοπλα δεν ειναι δυσκολο σαν τα πυρηνικα να κατασκευαστουνε. Με πολυ λιγοτερα χρηματα στηνεις οπλοστασιο πολυ αποτελεσματικο. Οσο για το συγκεκριμενο σαιτ ειναι οτι πιο αξιοπιστο εχει η Ελλαδα με χιλιαδες αναγνωστες καθημερινα. Αν δεν με πιστευεις παρακολουθησε το μονος σου για λιγες μερες - τι ειδησεις εχει και πώς γραφει και θα βγαλεις δικα σου συμπερασματα.
φιλικα.
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...