Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: 1η Έκθεση retrosystem 2010

1η Έκθεση retrosystem 2010 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2409

• akmakas
  • Το Άβαταρ του/της akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Καταχωρήθηκε 25 October 2010 - 18:13 PM

domniki οι ερωτήσεις σου δεν στοχεύουν πουθενά αφού δεν θα παρευρεθείς..Βασικά ξέρω στο περίπου και το πρόγραμμα του ΣΚ σου..Δεν είναι ιδικά για σένα υποχρεωτικό να έρθεις γιατί ξέρω πως δεν σε ενδιαφέρει αυτό το πράμα που γίνεται είναι φυσικό...χε χε :)

Αλλά τα υπόλοιπα ερωτήματά σου απλά δεν απαντώνται γιατί κάποιοι εκτός Silogomania έχουν βάλει σκοπό να μας χαλάσουν το όμορφο διήμερο γιαυτό και όλα θα απαντηθούν πολύ σύντομα όταν έχουν όλα ετοιμαστεί!!
Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες
Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα
Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους
-Πλάτων-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

1η Έκθεση retrosystem 2010 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2410

• Turrican
  • Το Άβαταρ του/της Turrican
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 25 October 2010 - 18:18 AM

Πιστεύω να μη βρεθώ στην ανάγκη να χρειαστεί να αποδείξω τώρα πόσο ενεργό μέλος είμαι και αν η προσφορά μου (ή πολλών άλλων) σε αυτό το χώρο έχει κάποια υπόσταση. Θα προτιμούσα επίσης τα διαδικαστικά να είχαν κουβεντιαστεί πρώτα μεταξύ μας και να μην αποτελέσει απλά κλειστή υπόθεση 2-3 ατόμων. Καμία απορία μου επί της ουσίας δεν έχει απαντηθεί και για τα περί τρεξιμάτων και εξόδων δηλώνω επισήμως άγνοια. Παρόλα αυτά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραβρεθώ (όχι σαν επισκέπτης)Θα περιμένω υπομονετικά τη δεύτερη διοργάνωση.

1η Έκθεση retrosystem 2010 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2411

• akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 25 October 2010 - 18:31 AM

Δεν χρειάστηκε να συζητηθεί κάτι επί κλειστού κυκλώματος Δημήτρη νομίζω αυτά τα είπαμε..Όλα έγιναν στα γρήγορα και υπήρξε να στο πω πολιτικά πλήρης διαφάνεια..

Δεν σε κατηγόρησε κανένας μην το παίρνεις προσωπικά...Διάβασε και πάλι τι έγραψα...

Να σου σημειώσω κάτι Δημήτρη πως εγώ παρά τις υποχρεώσεις μου παραβρέθηκα σε 2 Amigathering με το ένα να γίνεται στον Βόλο...
-Πλάτων-

1η Έκθεση retrosystem 2010 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2412

• domniki
  • Το Άβαταρ του/της domniki
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 25 October 2010 - 18:39 AM

Πολύ μυστηριώδης η απάντηση σου... Φαντάζομαι ότι για κανένα δεν ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή, όχι απλά για μένα. Όσο για τις ερωτήσεις μου, είναι απλές και αυτονόητες ερωτήσεις. Η μόνη εξηγηση που μπορώ να δώσω ειναι ότι ολα αυτα έχουν συζητηθει με pm.
Πάντως εκτός από το συναισθηματικό κομμάτι κάθε εγχειρήματος υπάρχει πάντα και το πρακτικό, που είναι καθοριστικό και κάνει τη διαφορά...μπορεί να έχω όλη την καλή διάθεση να γινω μπασκετμπολίστας, αλλά με το ύψος μου δεν την παλεύω

1η Έκθεση retrosystem 2010 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2413

• akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 25 October 2010 - 18:47 AM

domniki το μήνυμά μου δεν έχει κανένα κακό ύφος..λίγο σε πειράζω αλλά με την καλή έννοια...Ξέρω πως εσύ δεν έχεις ψώρα στα retro computer βρε κανένα πρόβλημα..
-Πλάτων-

1η Έκθεση retrosystem 2010 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2414

• ndial
  • Το Άβαταρ του/της ndial
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 25 October 2010 - 20:14 AM

dominiki...
Οσα εκ των μελων του φορουμ ενδιαφερθηκαν να συμμετεχουν ενεργα με συνεισφορά στο Gathering, αυτοι και μονον αυτοι ενημερωθηκαν για την προστασια των μηχανηματων τους. Δεν ειναι αναγκη να βαλουμε φατσα-φορα στην στηλη αυτη το πως θα διευθετηθει το θέμα της ασφάλειας (για ευνοειτους λογους) παρα μονο σε εκεινους που δηλωσαν οτι θα συμμετεχουν.

Το αν θα ειναι τσάμπα ο χώρος ή οχι το γνωρίζουν πάλι οσοι θέλησαν να συμμετεχουν ενεργα και πάλι. Δεν τον απασχολει τον επισκεπτη που θα ερθει να θαυμασει αυτα αλλα και για να τιμησει το φορουμ με την παρουσια του. Ισα-ισα που αμα αρχιζαμε προς ολα τα μέλη συζητησεις περι οικονομικου περιεχομενου, τοτε αστα-βραστα, μαλλον μανουρες θα ειχαμε. Και μιας λοιπον και το αναφερεις, περνω το θάρρος απο τους αγαπητους συμμετεχοντες και λέω, οχι δεν ειναι τσαμπα, αλλα νοικιασαμε τον χωρο για να περάσουμε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ καλα με ανεση.

Ειναι δυνατόν να αναρωτιεται κάποιος αν θα έχει τραπέζια, καρέκλες, μπρίζες, μπαλαντέζες ο χώρος? θα μπορουσες εσυ ή οποιοδηποτε αλλος να υποθέσςι ότι ο χωρος θα ειναι ενα απεραντο κενο, και ελατε μακακες να φριξετε? Με ολο μα ολον τον σεβασμο, αλλα εμενα προσωπικα και μονο, με παρεξηγει λιγουλάκι αυτο που εγραψες.

Το event θα ειναι 2 ημερες γιατι λογω προκειμενων εορτών Χριστουγγένων, δεν θα μπορούσε να κρατησει παραπανω. Gathering ειναι. Και σκεψου οτι ειναι το πρώτο. Θα μαθουμε ολοι μας απο αυτο, και οσοι μα οσοι κανουμε κεφι, θα το ξανακανουμε, και μαλιστα καλυτερο βλέποντας τις αρχικές (αν υφίστανται) ατελειες του πρώτου.

Και κλεινω.

Ρε παιδια οσοι εχουν κανονισει να καλυψουν υποχρεώσεις την ημερομηνία αυτή, ειναι λογικο και ανθρώπινο να μην μπορουν να παρευρισκονται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι μπαίνουμε στην διαδικασία ο ενας να ρωτάει και ο αλλος να απανταει γιατι δεν ερχεται και να ζητουνται εξηγησεις. Παμε να κανουμε μανουρα χωρις να υπάρχει λογος εδω! Κι εγω μια ημερα θα μπορω να ειμαι παρουσια εκει λογω υποχρεωσεων και απλα το δηλωσα, φιλικα και ομορφα. Δεν χρειαζεται να μου ζηταει κανενας τον λογο! Και να γινει καμια στραβή και μην ειμαι ουτε για μια ημερα, πάλι θα συμμετειχα σε αυτο με οποιοδηποτε τροπο. Και μιλαω για εμενα.

Ελπίζω να σε κάλυψα φιλη μου
There are not much things which are equal like to play with real women. Only Amiga makes it possible!

www.retroshowcase.gr Old-schools video games reference!
www.dialtech.gr Your stylish dynamic web presence!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.129 δευτερόλεπτα

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog

Καλησπερα...Δεν έψαξες καλά το site
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...
Καλησπερα, υπαρχουν σαρρωσεις του θρυλικου περιοδικου USER προς ληψη;

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.