Καταχωρήθηκε 20 December 2009 - 04:12 AM
Basil πολυ ενδιαφεροντα τα ποστ σου..!!!!!! Μιλαμε για μια διαφορετικη συλλογη παιχνιδιων , μεσα απο γραμματοσημα..!!!!! Εδικα αυτο με το αεροπλανακι μου αρεσε πολυ..!!!!!
Domniki μου, οπως εσυ ευχαριστησες τη μαμα σου που σου τα κρατησε, εγω νιωθω την αναγκη να της γκρινιαξω-παλι και παλι- και να της πω...."Γιατι ρε μανααααα"..!!!
Προλαβε και μου τα ξαποστειλε ολα...!!!! Δυστυχως δεν ειναι απο τις μανουλες που κρατανε τα παιχνιδια των παιδιων τους, κατι που σιγουρα σαν πατερας οταν με το καλο γινω, θα φροντισω να μην επαναλαβω..!!
Ειχα πολλα αγαπημενα αντικειμενα αλλα δυστυχως πλεον δεν εχει μεινει κανενα..!!!!! Αλλα οπως ειπε και η Ασταρτη αυτα μενουν στις καρδιες μας, συνυφασμενα με πολλες απο τις κλαλυτερες αναμνησεις μας...!!! Πως μπορω να ξεχασω τον φωτεινουλη μου, που καθε βραδυ με χαρα τον εβλεπα να φωτιζει στο κομοδινο μου μεχρι που αποκοιμιομουν..!!!!!! Ευτυχως αυτον τον φωτεινουλη τον βρηκα υστερα απο πολλα πολλα χρονια και ηταν και η αφορμη για να ξεκινησω την συλλογη μου..!!!
Ασταρτη, για τον "ΑΝΤΡΕΑ" τι να πω, ομολογω πως δεν ηξερα οτι η Ελ Γκρεκο εβγαζε το ονομα τους στο κουτι..!! Νομιζα οτι το εκανε αυτο μονο στα λαχανοπαιδα, που ηταν κουκλες προς υιοθεσια και τους ειχε ονοματα..!!
Και ποσοοο τυχερη ησουν που ο μπαμπας σου ειχε μαγαζι που πουλουσε και παιχνιδια..!!! Αν και φανταζομαι οτι τα εβλεπες και τα ηθελες ολα ε????Smile
Για να συνεχισω με καποιες ακομη διαφημησεις για κοριτσια, σας παρουσιαζω νομιζω τα πιο αγαπημενα ισως παιχνιδια της εποχης..!!!
Τα λογια ειναι περιττα για τα ΠΟΝΥ και τα διδυμακια της οικογενειας ΒΟ(βεβαιααα η αδερφη της ΒΙΒΙ ΒΟ ειχεμ και δυο παιδακια..
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...