Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εντυπες Διαφημισεις Παιχνιδιων Δεκαετιας '80

Εντυπες Διαφημισεις Παιχνιδιων Δεκαετιας '80 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3374

• basil
  • Το Άβαταρ του/της basil
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 19 December 2009 - 09:04 PM

Επιτρέψτε μου μια συμβολή σε αυτή την τόσο νοσταλγικά συγκινητική συζήτηση, από τη δική μου σκοπιά. Δεν κινείται ακριβώς στο πλαίσιο του τίτλου, αλλά ίσως σας ευχαριστούν.

Σειρά γραμματοσήμων 2006
- Κούκλα μόδας "Bluette" από πορσελάνη "Bisque"
- Ξύλινο πολεμικό αεροπλάνο
- Κούκλες με κεφάλι από πεπιεσμένο χαρτί και σώμα από ύφασμα της Σκονούχη
- Συρόμενα άλογα από πεπιεσμένο χαρτί και ξύλο σε ξύλινη βάση
- Τσίγκινη συρόμενη πάπια και παπουτσωμένος γάτος
- Τσιγκινοκουρδιστό λούνα πάρκ με αεροπλανάκια

Δυστυχώς λείπει από την ομήγυρη το Κουκλοθέατρο της αντίστασης.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Εντυπες Διαφημισεις Παιχνιδιων Δεκαετιας '80 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3375

• el_greco_toys
  • Το Άβαταρ του/της el_greco_toys
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 20 December 2009 - 04:12 AM

Basil πολυ ενδιαφεροντα τα ποστ σου..!!!!!! Μιλαμε για μια διαφορετικη συλλογη παιχνιδιων , μεσα απο γραμματοσημα..!!!!! Εδικα αυτο με το αεροπλανακι μου αρεσε πολυ..!!!!!

Domniki μου, οπως εσυ ευχαριστησες τη μαμα σου που σου τα κρατησε, εγω νιωθω την αναγκη να της γκρινιαξω-παλι και παλι- και να της πω...."Γιατι ρε μανααααα"..!!!
Προλαβε και μου τα ξαποστειλε ολα...!!!! Δυστυχως δεν ειναι απο τις μανουλες που κρατανε τα παιχνιδια των παιδιων τους, κατι που σιγουρα σαν πατερας οταν με το καλο γινω, θα φροντισω να μην επαναλαβω..!!
Ειχα πολλα αγαπημενα αντικειμενα αλλα δυστυχως πλεον δεν εχει μεινει κανενα..!!!!! Αλλα οπως ειπε και η Ασταρτη αυτα μενουν στις καρδιες μας, συνυφασμενα με πολλες απο τις κλαλυτερες αναμνησεις μας...!!! Πως μπορω να ξεχασω τον φωτεινουλη μου, που καθε βραδυ με χαρα τον εβλεπα να φωτιζει στο κομοδινο μου μεχρι που αποκοιμιομουν..!!!!!! Ευτυχως αυτον τον φωτεινουλη τον βρηκα υστερα απο πολλα πολλα χρονια και ηταν και η αφορμη για να ξεκινησω την συλλογη μου..!!!

Ασταρτη, για τον "ΑΝΤΡΕΑ" τι να πω, ομολογω πως δεν ηξερα οτι η Ελ Γκρεκο εβγαζε το ονομα τους στο κουτι..!! Νομιζα οτι το εκανε αυτο μονο στα λαχανοπαιδα, που ηταν κουκλες προς υιοθεσια και τους ειχε ονοματα..!!
Και ποσοοο τυχερη ησουν που ο μπαμπας σου ειχε μαγαζι που πουλουσε και παιχνιδια..!!! Αν και φανταζομαι οτι τα εβλεπες και τα ηθελες ολα ε????Smile

Για να συνεχισω με καποιες ακομη διαφημησεις για κοριτσια, σας παρουσιαζω νομιζω τα πιο αγαπημενα ισως παιχνιδια της εποχης..!!!
Τα λογια ειναι περιττα για τα ΠΟΝΥ και τα διδυμακια της οικογενειας ΒΟ(βεβαιααα η αδερφη της ΒΙΒΙ ΒΟ ειχεμ και δυο παιδακια..

Εντυπες Διαφημισεις Παιχνιδιων Δεκαετιας '80 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3376

• domniki
  • Το Άβαταρ του/της domniki
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 20 December 2009 - 04:39 AM

Τα Πονυ ειναι πανεμορφα!! Αλλα δεν βλεπω το δικο μου. Ηταν μωβ, και δεν ειχε φορεσια. Η χαιτη του ηταν απαλη και το χτενιζα και του εβαζα κορδελακια Smile Η αδερφη μου ειχε το ροζ πονυ

Εντυπες Διαφημισεις Παιχνιδιων Δεκαετιας '80 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3377

• basil
  • Το Άβαταρ του/της basil
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 20 December 2009 - 05:35 AM

Νομίζω ότι ακόμη και στις περιπτώσεις των εμπορικώς μαζικά παραγόμενων παιχνιδιών, κάθε παιχνίδι γίνεται μοναδικό όταν το αγγίζουν παιδικά χέρια. Από τη στιγμή εκείνη αποτελεί ένα πολύτιμο τεκμήριο μνήμης, άρρηκτα συνδεδεμένο με βιώματα και την πορεία προς τη γνώση του Κόσμου. Αόρατα νήματα το δένουν με ημέρες, χρώματα, ήχους και μυρωδιές, που ίσως βρίσκονται σε λήθαργο βαθιά μέσα μας και περιμένουν κάποιο ερέθισμα για να ανασυρθούν στη συνείδησή μας.

Εντυπες Διαφημισεις Παιχνιδιων Δεκαετιας '80 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3378

• astarti
  • Το Άβαταρ του/της astarti
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 20 December 2009 - 06:50 AM

Τα πόνυ τα χόρτασα μαζί με τα παιδιά μου για πολλά χρόνια σε όλα τα χρώματα !Το άσχημο ήταν ότι μπερδεύονταν πολύ η τούφα στο κεφάλι κ η ουρά τους! Είχα τόσα πολλά δε μπορεις να φανταστείς κ δεν κράτησα ούτε ένα!Μακάρι να ειχα να σου τα έδινα!

Εντυπες Διαφημισεις Παιχνιδιων Δεκαετιας '80 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #3379

• el_greco_toys
  • Το Άβαταρ του/της el_greco_toys
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 22 December 2009 - 05:58 AM

Καλα μιλαμε φιλη Ασταρτη εχεις τρομερο υλικο...!!!! Ειναι παιχνιδια που δεν εχω ξαναδει, αν και εχω ασχοληθει πολυ με Ελ Γκρεκο, kai φυσικα apoktoyn 100σταπλασια αξια μιας και ειναι συνδεδεμενα με τα παιδικα σου χρονια...!!!!
Ειλικρινα να τα προσεχεις σαν τα ματια σου..!!! Η ΗΟΝda ειναι ολα τα λεφτα..!!! Τρομερο ρετρο υλικο..!!!!!!
Ασταρτη θελοντας η οχι να σου πω οτι εισαι κι εσυ μια συλλεκτρια με παλια παιχνιδια..!! Μηπως να ξεκινησεις ενα νεο χομπυ??? Εχεις ενα πολυτιμο "κεφαλαιο" για αρχη..!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog

Καλησπερα...Δεν έψαξες καλά το site
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...
Καλησπερα, υπαρχουν σαρρωσεις του θρυλικου περιοδικου USER προς ληψη;

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.