Καταχωρήθηκε 18 January 2010 - 05:48 PM
καλως σας βρηκα παιδια ειμαι και εγω ενας απο εσας
η δικη μου ιστορια με τους υπολογιστες αρχιζει καπως ετσι..ηταν βραδακυ και εβρεχε και πηγα στον κολητο μου σε ηλικια μιλαμε πεμπτης εκτης δημοτικου τωρα.. δεν θυμαμαι και πολυ καλα να δω τι του ειχε φερει δωρο ο μπαμπας του..εναν spectrum +2 ναι ναι.. αυτο με την κασετα και το πρωτο μας παιχνιδι ηταν το saboteur II ...με το που ειδα τι ηταν αυτο και κολησε το ματι μου στην τηλεοραση του αυτο ηταν!!!!!εφυγα την αλλη μερα το πρωι με πρησμενα ματια υστερα απο 10 συνεχεις ωρες....
η συνεχεια γνωστη δεν περιγραφετε το τι παιχνιδια παιζαμε ...
αργοτερα οταν οι δικοι μου μου πηρανε ενα amstrad cpc 464 εκει να δεις...παιχνιδι και με απωθημενο τον τοτε 6218 τι δικετες μαζευα τι pixel διαβαζα...
φυσικα και ξερογλυφομουν για την Amiga 500!!!!!τα χρονια περασανε μεγαλωσαμε αλλα το μερακι δεν αλλαξε..το δευτερο μου ηταν μια amiga 600 αν θυμαμαι καλα το 1994 που την αγορασα 50 χιλιαδες δρχ! εννοειτε μεταχειρισμενo το πως μου κοστησε οταν την πουλησα για να παρω τον πρωτο μου pentium Ι δεν περιγραφετε...και εδω και 2 χρονια εχω αποκτησει 1 amiga 500 , 1 amiga 500+ , και Amiga 1200 ...και θεωρω πως εχουμε και συνεχεια..
αυτα χαρηκα πολυ που σας βρηκα και διαβαζοντας pixel δεν ξερετε ποσο πισω με γυρισατε..
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...