Καταχωρήθηκε 13 January 2010 - 07:09 PM
Φίλε Zoro συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις που εξέφρασες. Θεώρησα φίλε μου ότι αφού ρώτησες κάτι συγκεκριμένο και δημόσια θα απαιτούσες μια σαφή απάντηση πέρα από διπλωματισμους. Οι κανονισμοί που διάβασες άλλαξαν σε μεταγενέστερο χρόνο των δικών μας "απομακρύνσεων" και αρκετά πρόσφατα. Στην προηγούμενη μορφή τους μίλαγαν σαφώς για ιδιοκτησία του GRM με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Έγινε τότε θέμα όταν το αντιλήφθηκα και ζήτησα να μάθω πότε έγινε αυτό και γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση! Ασφαλώς ακόμα και σε εκείνη την μορφή δεν υπονοούσε ότι δεν μπορείς να δημοσιεύσεις κάτι δικό σου και αλλού.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορείς να το αποσύρεις αν κρίνεις ότι αυτό δε σε αντιπροσωπεύει, ή στην περίπτωση που απομακρυνθείς απο αυτόν τον χώρο παρά τη θέληση σου! Aκόμα και η διόρθωση ορθογραφικού λάθους είναι αδύνατη (δεν μπορείς να κάνεις edit)αφού θα πρέπει να πάρεις άδεια από τον μοναδικό ουσιαστικά ιδιοκτήτη (ας μη γελιόμαστε) το forum. Καταλαβαίνω την διοίκηση του forum ότι προσπαθεί να κρατήσει τη δομή του ανέπαφη άλλα θα μπορούσα να τους δικαιολογήσω μόνο στα απλά κείμενα -συζητήσεων! Δεν θα to ήθελα ούτε εγώ να βάλω κάποιον να ψάξει 2000 κείμενα μου και να τα σβήνει! Το θέμα όμως των άρθρων είναι ένα άλλο πράγμα! Δεν είναι σίγουρα τόσο μεγάλος ο αριθμός τους και αποτελεί - το σημαντικότερο προϊών δουλειάς και πνευματικό μου δημιούργημα που απαιτώ να έχω την κυριότητα και τη διαχείριση χωρίς μεσάζοντες και διαιτησίες!
Απλά παραθέτω τους νέους κανόνες για να δείξω σε όλους ότι φέρουν ζωντανά επάνω τους τα σημάδια της πρόχειρης στο πόδι διόρθωσης..."Με την εγγραφή τους όλα τα μέλη αποδέχονται ότι οι δημοσιεύσεις τους εδω παραμενουν στην κυριοτητας του αλλα και οτι ειναι αδυνατον νααφαιρεθουν απο τις συζητησεις του forum μιας και αυτο θα κατεστρεφε τη
δομη του" (προφανώς το "του" έμεινε απο του forum ή του GRM )
Δε θα ήθελα μέσα από τη δική μου δουλειά κάποιος (μετά από την απομάκρυνση μου )να το παίζει επιτυχημένος φορουμάρχης ή νέος εκδότης. Δεν θα ήθελα επίσης να μπορεί να χρησιμοποιεί χωρίς έλεγχο τις προσωπικές φωτογραφίες που έχουν ξεμείνει στο server του χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να τις πάρω πίσω! Δεν γίνεται να τα έχουν όλα! Αν σκεφτείς μάλιστα ότι ο χώρος έχει και κάποιες διαφημίσεις έχω κάθε δικαίωμα να αποφασίζω για τα κείμενα μου. Η κάθε πράξη έχει και τις συνέπειες της και θα πρέπει όλοι όταν έρθει η κακιά η ώρα να τις αναλαμβάνουμε. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.....
Θα χαρώ επίσης να τα πούμε από κοντά και να μιλήσουμε για τα μηχανάκια μας
Αυτά απο εμένα και ξαναγυρνώ στα Atari μου..
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...