Καταχωρήθηκε 06 August 2012 - 01:34 AM
Ουπς πως μου ξέφυγε αυτό το θέμα:!!Πραγματικά όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει κάποιο περίεργο συμβάν που έζησε.
Και εγώ έχω ζήσει μερικά περίεργα συμβάντα αλλά δεν τα λαμβάνω και πολύ υπόψιν γιατί απλά μπορεί να είναι οτιδήποτε.Αυτό που όμως θα σας πω είναι μια αληθινή ιστορία που μου είπε κάποτε η μητέρα μου και είναι πέρα ως πέρα αληθινή.
Όταν ήταν μικρή η μητέρα μου πρέπει μόλις να είχε περάσει ο πόλεμος πήγαινε με την γιαγιά μου σε ένα σπίτι να πάρουν ψωμί.Στον δρόμο η μητέρα μου ήθελε να παίξει λίγο και αποφάσισε να κρυφτεί κάπου για να τρομάξει την γιαγιά μου.Κάποια στιγμή λοιπόν έτρεξε γρήγορα και κρύφτηκε πίσω από ένα δέντρο,βράχο κάτι τέτοιο.Παρατηρούσε με γέλια την καημένη την γιαγιά μου που φώναζε τρομαγμένη Γεωργια!!Γεωργία!!!αλλά η μητέρα μου δεν έβγαινε από την κρυψώνα της και γελούσε.Φυσικά δεν μπορούσε να καταλάβει το άγχος και τον τρόμο της γιαγιά μου λόγο μικρής ηλικίας.Κάποια στιγμή λοιπόν η μητέρα μου το παρατράβηξε αλλά πάλι εκεί...καθόταν και γελούσε..
Ξαφνικά ακούσει ένα θόρυβο και γυρνάει πίσω και τι να δει!!!
Παιδιά το λέω και ανατριχιάζω..
Βλέπει έναν νέο στρατιώτη με ρούχα του μεσαίωνα όπως ακριβώς αναπαριστώνται στις εικόνες ο Αγ.Δημήτριος και ο Αγ.Γεώργιος να την κοιτάει σοβαρός χωρίς να μην λέει λέξη σε μια απόσταση λίγων μέτρων.Αμέσως τα έκανε επάνω της βγαίνοντας φυσικά από την κρυψώνα και τρέχοντας στην γιαγιά μου.Μόλις βγήκε και ξεκίνησε να τρέχει γύρισε πίσω να κοιτάξει αλλά δεν είδε κανένα..Το περιστατικό φυσικά η μικρή τότε μάνα μου το είπε αμέσως και κοίταξαν τον χώρο αλλά κανείς δεν φάνηκε ποτέ.
Η μητέρα μου πιστεύει ότι ήταν κάποιος άγιος ο οποίος ήθελε να την ταρακουνήσει και να μην ταλαιπωρεί άλλο την τρομαγμένη μητέρα της.
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...