Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Chemtrails (Αεροψεκασμοί)

Chemtrails (Αεροψεκασμοί) 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #904

• CAP
  • Το Άβαταρ του/της CAP
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 24 October 2012 - 12:05 AM

Φίλε Dune είσαι σκληρός, άδικος και αφελής αν νομίζεις πως δεν έχω ψάξει καλά και δεν έχω διαβάσει(δει και ακούσει) εδώ και 12 χρόνια που έχω ασχοληθεί με το θέμα πριν πειστώ και ποστάρω οτιδήποτε..
Πάντα αξιολογώ τις πηγές, διασταυρώνω στοιχεία, αναλύω δεδομένα και ερευνώ(όχι χημική ανάλυση δεν έχω κάνει) όσο μπορώ πριν καταλήξω κάπου, ενστερνιστώ και διαμορφώσω κάποια γνώμη ή άποψη σε ένα θέμα, σε αντίθεση με εσένα, από ότι φαίνεται, που χωρίς να ξέρεις κάποιον, αμέσως θεωρείς ότι έχει έλλειψη γνώσης και είναι ευκολόπιστος!
Πάντως να είσαι σίγουρος πως αν με ήξερες δεν θα τα έγραφες αυτά.
Ναι στην αρχή ήμουν και εγώ δύσπιστος, είμαι πλέον πεπεισμένος όμως ότι συμβαίνει, αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, άνθρωπος είμαι! Αντιθέτως εσύ φαίνεται ότι έχεις έλλειψη γνώσης και πληροφόρησης στο συγκεκριμένο θέμα.
Φέρεσαι ως αδαής όταν κολλάς και ασχολείσαι συνεχώς με τους τύπους των αεροσκαφών που εντάξει τα γνωρίζεις δεν αντιλέγω, αλλά είναι άσχετο με το θέμα, καθώς είπαμε ότι
ψεκάζουν με διάφορους τύπους, ψάχνεις το δέντρο και χάνεις το δάσος!
Εγώ πόσταρα για να μοιραστώ τις γνώσεις μου με άτομα που θεωρώ φίλους, πάνω σε ένα θέμα που άνοιξε και έτυχε να έχω ασχοληθεί και να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω,
επειδή ασχολούμαι χρόνια με τα ''περίεργα θέματα''.
Δεν θέλω να το παίξω ξερόλας, ούτε να επιβάλλω σε κάποιον την άποψή μου, φίλε Dune όμως oφείλεις να σέβεσαι την αντίθετη άποψη όπως και εγώ την δική σου.
Οκ είναι όλα contrails είναι άποψή σου και είναι σεβαστή, αλλά εγώ έχω αντίθετη άποψη.
Έτσι και αλλιώς ο λόγος χρειάζεται αντίλογο για να προωθείται η κουβέντα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Chemtrails (Αεροψεκασμοί) 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #905

• CAP
  • Το Άβαταρ του/της CAP
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 24 October 2012 - 12:38 AM

Έχω ένα αρχείο που κυκλοφόρησε στην Βουλή πριν από χρόνια σχετικά με τους αεροψεκασμούς.
Το θέμα έχει τεθεί πολλάκις εκεί και μου το έδωσε άτομο που δούλευε εκεί.
Θα σας έδινε πολλές απαντήσεις αλλά δεν έχω άδεια μου γράφει το φόρουμ να το ποστάρω, μάλλον είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος.
Πάντως ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά άτομα(όντως εντυπωσιακό!!!) που αντιδρούν στην ιδέα και μόνο ότι μας ψεκάζουν είναι ίσως ένδειξη ότι
τελικά όντως μας ψεκάζουν και πολλοί δεν μπορούν να αντιληφθούν τι γίνεται γύρω τους, ή πιο σωστά πάνω από τα κεφάλια τους!

Chemtrails (Αεροψεκασμοί) 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #906

• CAP
  • Το Άβαταρ του/της CAP
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 24 October 2012 - 12:59 AM

Μια βοήθεια κάποιος μοντ ή ο Ακμακας το αρχείο έχει μέγεθος 3,23 Mb και είναι powerpoint μπορώ να το ποστάρω;
Το κάνω Browse στα Συνημμένα Αρχεία,αλλά μου γράφει ότι δεν έχω άδεια.

Chemtrails (Αεροψεκασμοί) 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #907

• modelakias
  • Το Άβαταρ του/της modelakias
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 24 October 2012 - 08:39 AM

εγώ πιστεύω ότι η συζήτηση πρέπει να σταματήσει εδώ, και να κλειδωθεί το θέμα. γιατί είναι σαν την λενεα ύδρα...κόβεις το ένα κεφάλι βγαίνουν άλλα 5..αυτή την συζήτηση μπορούμε να την κάνουμε σε μια συνάντηση μας.

Chemtrails (Αεροψεκασμοί) 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #908

• akmakas
  • Το Άβαταρ του/της akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Καταχωρήθηκε 14 October 2014 - 02:43 PM

Διεγράφησαν τα νέα flames..

Εγώ λέω να προχωρήσουμε σε άλλο πλάνο γιατί το παλιό το πλάνο με προσβολές και βρισιές και άλλα πράγματα τα έχω δει άπειρες φορές..Φίλε Κυριάκο καλό είναι να επιχειρηματολογείς και να λες πέντε δέκα πράγματα που να ωφελούν..Το ban που ζητάς ισχύει για τα trolls και τους spammers που δόξα τον Θεό έχουμε από αυτούς.

Και εσύ φίλε CAP θα πρέπει στις αντιπαραθέσεις να χρησιμοποιεις ποιο ευγενικές προτάσεις από εδώ και πέρα για να μην οξύνονται τα πράγματα..

Ενα θέμα είναι να πούμε αυτά που πιστεύουμε και ο κάθε ένας να πάρει τις αποφάσεις δεν θα σώσουμε τον κόσμο έτσι?

Φιλικά προς όλους..
Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες
Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα
Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους
-Πλάτων-

Chemtrails (Αεροψεκασμοί) 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #909

• CAP
  • Το Άβαταρ του/της CAP
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 14 October 2014 - 10:25 PM

Συγγνώμη που παραφέρθηκα φίλε Akmaka.
Όπως ξέρεις όμως είναι ένα thread που δεν το ξεκίνησα εγώ,
επειδή είχα ασχοληθεί, μοιράστηκα πληροφορίες πριν 2 χρόνια που είχα ακούσει και διαβάσει, απάντησα
στις εύλογες ερωτήσεις των παιδιών, έδωσα λινκς και αντιπαρατέθηκα με σωστή επιχειρηματολογία και κόσμιο τρόπο.
Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει σαφές δικαίωμα να πιστεύει ή να μην πιστεύει σε ότι θέλει.
Δεν έχει δικαίωμα όμως να βρίζει όπως ο KiriakosGR για ένα θέμα που δεν γνωρίζει, ή κάπου το άκουσε ως συνωμοσιολογία
και να ζητάει με απροκάλυπτα κυνικό τρόπο το δικό μου μπανάρισμα που έδωσα τόσα στοιχεία...
Εάν αυτά τα στοιχεία και οι ενδείξεις είναι αναληθή (τις αποδείξεις τις κουκουλώνουν εντέχνως),
δεν φταίω εγώ, δεν είναι δικά μου.
Αν θέλεις σβήσε και το ποστάρισμα μου πάνω από το δικό σου.
Ναι απολύτως σωστό και σαφές, ο κόσμος εύλογα δεν μπορεί να σωθεί πίσω από το πληκτρολόγιο,
απλά πληροφορίες ανταλλάζουμε και κάνουμε κουβέντα.
Εκνευρίστηκα, με έπνιγε το δίκιο και ξέφυγα...
Με συγχωρείς και πάλι!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 59 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog

Καλησπερα...Δεν έψαξες καλά το site
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...
Καλησπερα, υπαρχουν σαρρωσεις του θρυλικου περιοδικου USER προς ληψη;

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.