Καταχωρήθηκε 24 October 2012 - 12:05 AM
Φίλε Dune είσαι σκληρός, άδικος και αφελής αν νομίζεις πως δεν έχω ψάξει καλά και δεν έχω διαβάσει(δει και ακούσει) εδώ και 12 χρόνια που έχω ασχοληθεί με το θέμα πριν πειστώ και ποστάρω οτιδήποτε..
Πάντα αξιολογώ τις πηγές, διασταυρώνω στοιχεία, αναλύω δεδομένα και ερευνώ(όχι χημική ανάλυση δεν έχω κάνει) όσο μπορώ πριν καταλήξω κάπου, ενστερνιστώ και διαμορφώσω κάποια γνώμη ή άποψη σε ένα θέμα, σε αντίθεση με εσένα, από ότι φαίνεται, που χωρίς να ξέρεις κάποιον, αμέσως θεωρείς ότι έχει έλλειψη γνώσης και είναι ευκολόπιστος!
Πάντως να είσαι σίγουρος πως αν με ήξερες δεν θα τα έγραφες αυτά.
Ναι στην αρχή ήμουν και εγώ δύσπιστος, είμαι πλέον πεπεισμένος όμως ότι συμβαίνει, αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, άνθρωπος είμαι! Αντιθέτως εσύ φαίνεται ότι έχεις έλλειψη γνώσης και πληροφόρησης στο συγκεκριμένο θέμα.
Φέρεσαι ως αδαής όταν κολλάς και ασχολείσαι συνεχώς με τους τύπους των αεροσκαφών που εντάξει τα γνωρίζεις δεν αντιλέγω, αλλά είναι άσχετο με το θέμα, καθώς είπαμε ότι
ψεκάζουν με διάφορους τύπους, ψάχνεις το δέντρο και χάνεις το δάσος!
Εγώ πόσταρα για να μοιραστώ τις γνώσεις μου με άτομα που θεωρώ φίλους, πάνω σε ένα θέμα που άνοιξε και έτυχε να έχω ασχοληθεί και να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω,
επειδή ασχολούμαι χρόνια με τα ''περίεργα θέματα''.
Δεν θέλω να το παίξω ξερόλας, ούτε να επιβάλλω σε κάποιον την άποψή μου, φίλε Dune όμως oφείλεις να σέβεσαι την αντίθετη άποψη όπως και εγώ την δική σου.
Οκ είναι όλα contrails είναι άποψή σου και είναι σεβαστή, αλλά εγώ έχω αντίθετη άποψη.
Έτσι και αλλιώς ο λόγος χρειάζεται αντίλογο για να προωθείται η κουβέντα!
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...