Καταχωρήθηκε 06 January 2011 - 11:39 PM
Καλησπερα..Παιδια...
Οπως ξερετε,ασχολουμε και ερασιτεχνικα με την μουσικη..Πριν απο καιρο την ειχα δει πολυ...ερωτιαρης...και εγραψα αρκετα ρομαντικα Ελληνικα τραγουδια.Οπως τα εφερε η Τυχη...μπηκα στο Studio και ηχογραφησα αρκετα απο αυτα , με πολυ καλους Μουσικους... Φυσικα δεν ηταν ολα καλα, αλλα μερικα αξιζουν τον κοπο να τα ακουτε σε μερικες..Ρομαντικες σας στιγμες.. Ετσι και αλοιως οι συλλεκτες ειναι Ρομαντικοι ανθρωποι.. Πολυ Ρομαντικοι μαλιστα... Idea Διαλεξα λοιπον πεντε τραγουδια που μου αρεσουν πολυ , τα εβαλα σε ενα αρχειο και σας τα δινω να τα κατεβασετε αν θελετε... Την μουσικη και τους στιχους τους εχω γραψει εγω και παιζω τα περισσοτερα οργανα.. Στα τραγουδια αυτα δεν υπαρχουν δικαιωματα εκτος απο τα δικα μου δικαιωματα που ειναι κατοχυρωμενα στην Αθηνα....Μπορειτε δηλαδη να τα κατεβασετε χωρις φοβο και να τα κανετε οτι θελετε... Θελω μονο να επισημανω οτι το Μπουζουκι παιζει ο Χρηστος Γκολιας και στο συνθεζαιζερ ειναι ο Andreas Schmith... Ολοι πολυ καλοι φιλοι μου.. Πριν με παρετε ομως στο...κυνηγι..σας προειδοποιω οτι τα Τραγουδια ειναι πολυ..ερωτιαρικα...Καλο θα ηταν να τα ακουγατε αγκαλια με..τον η την συντροφο..σας..
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...