Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κεραίες μια ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση με ύφος S

Κεραίες μια ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση με ύφος S 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1796

  • rock diadromes
  • Το Άβαταρ του/της rock diadromes
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Δημοσιεύσεις: 3
Καταχωρήθηκε 06 January 2011 - 11:01 PM

Οι ΚΕΡΑΙΕΣ δημιουργήθηκαν το 2003, από μουσικούς της Θεσσαλονίκης.

Μετά από ένα χρόνο, περίπου, φτιάξανε ένα αρχικό demo με 7 τραγούδια τα οποία και παρουσιάζουν σε συναυλίες ως «Ναϊάς».
Στο πρώτο cd της μπάντας με τίτλο,
«Αυτοί δε γελούνε ποτέ» (εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2006) , παρουσιάζονται 11 τραγούδια

Μέχρι σήμερα το συγκρότημα έχει κάνει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με άλλες γνωστές μπάντες του χώρου.
Σήμερα οι ΚΕΡΑΙΕΣ δημιουργούν καινούργια τραγούδια στο studio τους, ετοιμάζοντας το δεύτερο CD τους, που θα κυκλοφορήσει μέχρι το Καλοκαίρι του 2010, και πραγματοποιούν παράλληλες ζωντανές εμφανίσεις.
Σήμερα ΚΕΡΑΙΕΣ είναι οι:

Γιώργος Ελευθέρογλου (φωνή,κιθάρες)
Κώστας Φλωροσκούφης (τύμπανα)
Γιάννης Γρόσσης (κιθάρες)
Χρήστος Βογιατζής (μπάσσο)


Άλλες πληροφορίες, καθώς και φωτογραφικό υλικό και videos από πρόσφατες εμφανίσεις, μπορεί να δει κάποιος στην σελίδα : www.myspace.com/keraies.
Το cd διατίθεται μόνο μέσω Internet και στις συναυλίες της μπάντας.
Λεπτομέρειες…
Την μπάντα δημιούργησε, στη Θεσσαλονίκη, το 2003, ο Γιώργος Ελευθέρογλου (Ελληνιστάν κ.α.), μαζί με τον Τάκη Μπόζογλου (Ελληνιστάν, Γκροβερ) (κιθάρα). Ο παλιός φίλος, Κώστας Φλωροσκούφης (Τρύπες, Χορευτές του Βυθού) θα παίξει τύμπανα και ο Πάρης Βαγιωνάς, μπάσο.
Τον Τάκη θα αντικαταστήσει για δυο χρόνια περίπου Ο Φώτης Παπασταύρου (Ιχθείς), ο οποίος θα ηχογραφήσει και στο πρώτο cd της μπάντας με τίτλο «Αυτοί δε γελούνε ποτέ» (εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2006 από τον φίλο συγγραφέα-αγιογράφο Ζαρίφη Ζαριφόπουλου,) με 12 τραγούδια εκ των οποίων μια διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού από τον Μιχάλη Αχλατζή (Χορευτές του Βυθού) και με συμμετοχές στα φωνητικά από τους:

Παναγιώτη Πέρτσινο (Γκροβερ), Νίκο Δημητριάδη (Τα ρόδα της ερήμου),Θανάση Δημητρακούδη (Πράσσειν Άλογα), Ντίνο Τσαναξή, Θοδωρή Μπιτζίδη.
Οι εμφανίσεις πολλές και μάλιστα οι συνεργασίες με άλλα συγκροτήματα του χώρου επίσης πολλές.
Ενδεικτικά αναφέρονται : Υπόγεια Ρεύματα, Καπνός, Γκρόβερ, Πράσσειν Άλογα, Μωρά στη φωτιά, Χρονίρ , Δυτικός Άνεμος, και άλλοι και η τελευταία συναυλία τον Αύγουστο που πέρασε στο Φεστιβάλ της Καλής, με τα Κίτρινα Ποδήλατα.
Οι ΚΕΡΑΙΕΣ έχουν, επίσης, κάνει μια τηλεοπτική εμφάνιση στο «Ράδιο Αρβύλα», τα σχετικά video μπορεί να δει κάποιος στο site (www.myspace.com/keraies) ή στο www.youtube.com.
Επόμενος στόχος του συγκροτήματος είναι να ολοκληρωθεί το δεύτερο cd μέσα στο χειμώνα που έρχεται. Στα τελευταία live που έγιναν παρουσιάστηκαν κάποια από τα καινούργια κομμάτια .

Σεπτέμβριος 2009
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.146 δευτερόλεπτα

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 93 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog


Καλησπερα...Δεν έψαξες καλά το site
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...
Καλησπερα, υπαρχουν σαρρωσεις του θρυλικου περιοδικου USER προς ληψη;

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.