Γεια χαρά,
Επισκέπτης
|
ΘΕΜΑ: Κατάλογος Όλες Οι Ελληνικές Ταινίες 1966-1968
Κατάλογος Όλες Οι Ελληνικές Ταινίες 1966-1968 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #2224
|
Καταχωρήθηκε 06 January 2011 - 10:19 PM
1966 Αγάπη που δεν σβήνει ο χρόνος Αδικία Αιχμάλωτοι του πεπρωμένου Άνθρωπος για όλες τις δουλειές Αχ! Και να 'μουν άντρας Γαβριέλα η αμαρτωλή της Αθήνας ή Μια γυναίκα μια νύχτα Γεύση από έρωτα Δάκρυα για την Ηλέκτρα Δάφνις και Χλόη ’66 Δεν είμαι ατιμασμένη Δεν πουλάω την καρδιά μου Διπλοπενιές Δοσατζού (Επιχείρησις γαμπρός) Δρόμοι και πορτοκάλια Εισπράκτωρ 007 Εκδρομή Εμείς οι αμαρτωλοί ή Έρωτες του καλοκαιριού Ένα καράβι Παπαδόπουλοι Επιχείρησις Δούρειος Ίππος Επιχείρησις όρμα χοντρέ ή Όρμα χοντρέ Έρωτας στην καυτή άμμο Έχω δικαίωμα να σ` αγαπώ Η αδελφή μου θέλει ξύλο Η αρτίστα Η αχάριστη Η βουλευτίνα Η γυναίκα μου τρελλάθηκε Η έβδομη μέρα της δημιουργίας Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης ή Η Κλεοπάτρα εν δράσει Η κόρη μου η σοσιαλίστρια Η παραστρατημένη Ησαΐα χόρευε Θέλω να ζήσω στον ήλιο Κανε τον πόνο μου χαρά Κάποια μάνα αναστενάζει Κατηγορώ την κοινωνία Κατηγορώ τους ανθρώπους Κλεμμένη αγάπη Κοινωνία ώρα μηδέν Κούνια που σε κούναγε Λεωφόρος του θανάτου Μαζί σου για πάντα Με τη λάμψη στα μάτια Μεγάλη μου αγάπη Μέχρι το πλοίο Μην αδικήσεις ορφανή Μια γυναίκα κατηγορείται Να ζει κανείς ή να μη ζει; Ντάμα σπαθί Ξεχασμένοι ήρωες Ξυπόλητος πρίγκηψ Ο αδελφός μου ο λόρδος ή Ο αδελφός μου ο τρελλάρας Ο άνθρωπος που γύρισε από τον πόνο Ο βιασμός μιας παρθένας ή Παραστρατημένη παρθένα Ο γυρισμός του στρατιώτη Ο εξυπνάκιας Ο ζεστός μήνας Αύγουστος Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ο καμπούρης Ο κατατρεγμένος Ο κατήφορος μιας ορφανής Ο Μελέτης στην άμεσο δράση Ο μπαμπάς μου ο τέντυ μπόυς Ο παπατρέχας Ο παρθένος Ο τετραπέρατος Ο φόβος Ο Ψαρόγιαννος Οι ασυνείδητοι Οι εκδικηταί ή Οι εκδικητές Οι ένοχοι Οι κολασμένοι Οι κυρίες της αυλής Οι στιγματισμένοι Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι Ό,τι λάμπει είναι χρυσός Ούτε μιλάει ούτε λαλάει Πέντε χιλιάδες ψέματα Πλήγωσες την αγάπη μου Προξενήτρα πράκτωρ 017 Πρόσωπο με πρόσωπο Σκλάβοι της μοίρας Στεφανία Σύντομο διάλειμμα ή Παράξενος έρωτας Τα αδέλφια μου ή Αδέλφια μου αλήτες πουλιά Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας Τζίμης ο τίγρης Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια Το μυστικό μιας μητέρας Το σπίτι των ανέμων Το συρτάκι της αμαρτίας Τώρα που φεύγω από την ζωή Φίφης ο ακτύπητος Φουσκοθαλασσιές Φως νερό τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις Χαμένη ευτυχία 1967 Vortex ή Το πρόσωπο της Μέδουσας Αβραάμ εγέννησε Ισαάκ, Ισαάκ εγέννησε Ιακώβ, Ιακώβ εγέννησε... Άγρια πάθη Άδικη κατάρα Αν μιλούσε το παρελθόν μου ή Όταν η καρδιά κυβερνά Αν όλες οι γυναίκες Ανάμεσα σε δυο γυναίκες Αντίο για πάντα Από λαχτάρα σε λαχτάρα Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη Αυτή η γη είναι δική μας Αχ αυτή η γυναίκα μου Βίβα Ρένα Βοήθεια ο Βέγγος φανερός πράκτωρ 000 Γαμπρός απ' το Λονδίνο Για την καρδιά της ωραίας Ελένης Δάκρυα οργής Δακρυσμένα μάτια Δημήτρη μου Δημήτρη μου Δρόσω η αρχοντοπούλα Εις θάνατον Εκείνος κι εκείνη Ένας απένταρος λεφτάς Ερασταί του μεσαίου τοίχου Έρωτες στη Λέσβο ή Ο θάνατος έχασε το παιχνίδι Ζητώντας την τύχη στα ξένα Η γόησσα Η κοινωνία μας αδίκησε Η κόρη μου η ψεύτρα Η κόρη της Πενταγιώτισσας Η κοροϊδάρα Η παιχνιδιάρα ή Η κολπατζού Η χαρτορίχτρα Η Ώρα της δικαιοσύνης Ήθελε να γίνει βασιλιάς ή Μείνε κοντά μου αγαπημένη Καλώς ήρθε το δολλάριο Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί Καρδιές που ξέρουν ν` αγαπούν Κατάρα είναι ο χωρισμός Κάτι κουρασμένα παλικάρια Κοκοβιός και Σπάρος στα δίκτυα της αράχνης Κολωνάκι διαγωγή μηδέν Κοντσέρτο για πολυβόλα Λάλατο Λαλάκη ή Τα Δολάρια της Ασπασίας Μανωλάκης ο τέντι μπόυ Ματωμένη γη Μεθύστακας του λιμανιού Μιας πεντάρας νιάτα Μίνι φούστα και καράτε Νόμος της ζωής Νυμφίος ανύμφευτος Νύχτα γάμου Ο 13ος Ο ανακατωσούρας Ο αχόρταγος Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας ή Κάτω η προίκα Ο γεροντοκόρος Ο δραπέτης Ο εμποράκος Ο κόσμος τρελάθηκε Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων Ο μόδιστρος Ο πουλημένος άνθρωπος Ο προδότης Ο Σακαφλιάς ή Στα Τρίκαλα στα δυο στενά Ο σατράπης Ο σπαγγοραμμένος Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι Ο χαζομπαμπάς Οι θαλασσιές οι χάντρες Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω Όταν οι γυναίκες αγαπούν Ουδείς αναμάρτητος Πάρε κόσμε Πατέρα κάτσε φρόνιμα Πειραιάς ώρα 7:30 Πέντε γυναίκες για έναν άνδρα ή Πέντε γυναίκες κι ένας γαμπρός Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη Πυρετός στην άσφαλτο Σ' έχω πάντα στην καρδιά μου Σαπίλα και αριστοκρατία ή Η ντροπιασμένη ή Σαπίλα στο Κολωνάκι Σήκω χόρεψε συρτάκι Στο κατώφλι της μοίρας Συντρίμμια τα όνειρα μας ή Εκείνη που έκανε τον πόνο μου αγάπη Τα ψίχουλα του κόσμου Τι κι αν γεννήθηκα φτωχός Το κορίτσι της οργής Το πιο λαμπρό αστέρι Το πλοίο της χαράς Του χωρισμού το τραίνο Τρελός, παλαβός και Βέγγος ή Κουρδιστός Θανάσης ή Ένας υπέροχος τρελός Βέγγος Τρούμπα ή Αμαρτωλές γυναίκες στην Τρούμπα Χαϊδάρι ώρα 3:30 αποδράσατε Χώμα και αίμα Ψωμί για έναν δραπέτη 1968 Αγάπη και αίμα Αθήνα η κλοπή της οδού Σταδίου ή Γυμνό για δόλωμα Ανοιχτή επιστολή Αντίζηλοι Αποστολή θανάτου Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα Ας με κρίνουν οι γυναίκες Αυτή που δεν λύγισε Αφροδίτη το κορίτσι που πόνεσε Βαριά κατάρα ο διχασμός Βυζαντινή ραψωδία Για μια τρύπια δραχμή Για ποιόν χτυπά η κουδούνα Γοργόνες και μάγκες Δεν έχω χρόνο να διαβώ Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μορφή σου Δόκτωρ Ζιβέγγος Ελπίδες που ναυάγησαν Έμπαινε Κίτσο Ένας ιππότης για τη Βασούλα Ένας ιππότης με τσαρούχια Ένας κλέφτης με φιλότιμο Επί εσχάτη προδοσία Επιχείρησις Απόλλων Ζήσε για την αγάπη μας Η αγάπη μας Η αρχόντισσα και ο αλήτης Η εκπομπή Η επιστροφή της Μήδειας Η ζηλιάρα Η ζωή ενός ανθρώπου Η θυρωρίνα Η καρδιά ενός αλήτη Η λεωφόρος του μίσους Η λυγερή Η ώρα της οργής Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου Θα τα κάψω τα λεφτά μου Θύελλα στο σπίτι των ανέμων Και οι πέντε ήταν κολασμένες ή Οι τελευταίες διακοπές ή Τάφοι στην άμμο Καπετάν Φάντης μπαστούνι Καρδιά που λύγισε από τον πόνο Καταραμένη αγάπη Καταραμένη ώρα Κατάσκοποι στο Σαρωνικό Κατηγορουμένη απολογήσου Κίτσος μίνι και σουβλάκι Κορίτσια στον ήλιο Μεγάλες αγάπες Μείνε κοντά μου αγαπημένε Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη Μια κυρία στα μπουζούκια Μια μέρα ο πατέρας μου Μπροστά στην αγχόνη Ξεριζωμένη γενιά Ο αλύγιστος Ο γίγας της Κυψέλης Ο Γοργοπόταμος Ο Κίτσος και τα αδέλφια του Ο Κούκλος Ο μαχαραγιάς Ο μεγάλος διχασμός ή Το καλοκαίρι της ελευθερίας Ο Μικές παντρεύεται Ο μπούφος Ο ναύτης του Αιγαίου ή Όταν οι ναύτες βγήκαν στη στεριά Ο παλιάτσος Ο πεθερόπληκτος Ο πιο καλός ο μαθητής Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο Ο τάφος των εραστών Ο τρελλός τα 'χει 400 ή Ο τρελός τα 'χει 400 Ο τσαχπίνης Ο τυχεράκιας ή Θύμιος σουβλάκι και ΠΡΟΠΟ Ο φιγουρατζής Ο ψεύτης Οι άνδρες δεν λυγίζουν ποτέ Οι μνηστήρες της Πηνελόπης Οικογένεια Χωραφά Όλγα αγάπη μου Όνειρο απατηλό Ορκίζομαι είμαι αθώα Παρένθεση Πολύ αργά για δάκρυα Ραντεβού με μια άγνωστη ή Για μια νύχτα έρωτα Στα σύνορα της προδοσίας Στη ζωή μαζί σου πόνεσαν Συννεφιασμένοι ορίζοντες Τα ξένα χέρια είναι πικρά Ταπεινός και καταφρονεμένος Τίμιος δρόμος Το κανόνι και τ` αηδόνι Το κορίτσι του λούνα παρκ Το μαύρο στάχυ Το παρελθόν μιας γυναίκας ή Μια νύχτα στην κόλαση Το ΠΡΟΠΟ και τα μπουζούκια Το ράλλυ του θανάτου ή Το ράλλι του θανάτου Υπόθεσις Ερμής ή Ένας έρωτας πεθαίνει απόψε ή Άκρως απόρρητο Ψυχραιμία Ναπολέων Ωραία Αιγιώτισσα |
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
|
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα
Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.
Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.
Game review
Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..
Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.
Σύνδεση στο blog
Συνδεμένοι χρήστες
Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 guests και κανένα μέλος
Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.
Τελευταία σχόλια στο blog
Τελευταία νέα
Τελευταίες Αγγελίες
Joystick ατσαλένιο Ανερούση 9pin ! |
Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15 χρόνια χωρίς το Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.
https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...