Καταχωρήθηκε 01 April 2011 - 06:38 PM
Γεια σας παιδια.. Χθες Σαββατο οπως και καθε Σαββατο μαλιστα, βρεθηκα πρωι πρωι στις 7 στο μεγαλο Παζαρι που γινεται γυρω στα 20 χιλιομετρα απο το σπιτι μου.. Εκει μαζευονται καθε λογης ανθρωποι και πουλανε καθε λογης πραγματα.. Καθε πολιτης μπορει να παει εκει και να πουλησει οτι θελει.. Φυσικα εκει μαζευονται πολοι συλεκτες και κυνηγοι ευκαιριων.. Αν δεν πας πρωι να μην πας καθολου.. Τα καλυτερα πραγματα πουλιουνται στην πρωτη μια ωρα.. Εκει λοιπον που εψαχνα βλεπω μεσα σε ενα μεγαλο Κουτι με διαφορα φωτογραφικα και Κινηματογραφικα αντικειμενα να εξεχει ενα ωραιο μικρο Μικροφωνο.. Σαν αστραπη πεφτω επανω στο Κουτι και αρχιζω το ψαξιμο.. Λιγο πιο κατω , στον πατο περιπου, βλεπω μια Canon XL1S να περιμενει υπομονετικα τον αγοραστη της.. Για να πω την αληθεια , την καμερα αυτην δεν την ηξερα αλλα με εντυπωσιασε το στυλ της.. Το μικροφωνο που ειδα ηταν δικο της.. Οπως και επισης ενα προσθετο..μαξιλαρακι για τον Ωμο.. Αμεσως την πηρα στα χερια μου, την κρατησα σφιχτα για να μην μου την παρει καποιος αλλος....θηροκυνηγος..και την χασω.Την εξεταζω για τυχον σπασιματα η ατελειες.. Ολα ενταξει.. Αλλα ο Φακος λειπει... Οπως και η Μπαταρια της καθως και το Τροφοδοτικο... Θα ειναι πολυ ακριβη σκεφτηκα.. Αλλα ας ρωτησουμε.. Ποσο κανει το κοματι??? ρωτησα.. 30 Ευρω μου απαντησε ο Πωλητης.. Αλλα ο φακος λειπει!! του απαντησα εγω.. Ψαξε στο κουτι μηπως εχει κανεναν.. μου απαντα αυτος.. Ρε παιδια ..μα τι ειναι οι Canon φακοι??? Φασολακια μαυροματικα... να τα βρησκουμε ετσι στο..παζαρι??? σκεφτηκα εγω.. Φυσικα δεν υπηρχε φακος στο κουτι.. Κριμα.. Για εικοσι Ευρω την βαζω στην τσαντα μου του ειπα.. 25 ακατεβατα μου λεει αυτος.. Πισω μου περιμενε αλλο ενα..κορακι με..γουρλωμενα ματια...για να μου την αρπαξει..! Κρατωντας την Καμερα σφιχτα στο αριστερο μου χερι, πληρωσα τα 25 Ευρω με το δεξι... Το Κορακι κατεβασε τα μουτρα του.. Αλλα αυτο λιγο με νοιαζει.. Αργοτερα την πηγα στο σπιτι μου και το πρωτο που κοιταξα στο Ιντερνετ ηταν ποσο περιπου κοστιζει η Canon στο Ebay..Αυτο που ειδα με ξαφνιασε!! Οι τιμες κυμαινονται απο 1000 μεχρι 1500 ευρω αναλογα με την κατασταση... Αλλα με Φακο φυσικα.. Διαβασα μετα μερικα Τεστ και ολα ηταν πολυ θετικα.. Μετα προσπαθησα να της δωσω 7,5 Βολτ με το Τροφοδοτικο μου αντι για Μπαταρια αλλα δεν δουλεψε.. Αμεσως κατεβασα το Μανουαλ και κοιταξα αν εχει εισοδο τασης. Δεν εχει.. Το Τροφοδοτικο της ειναι σαν την Μπαταρια.. Κατ ευθειαν παραγγειλα στο Ebay μια φτηνη Μπαταρια και ενα μικρο Τροφοδοτικο... Κοιταξα για φακο αλλα ειναι αρκετα ακριβοι...Θα περιμενω πρωτα να δω αν δουλευει, και μετα ο Φακος.. Θα περιμενω καποια ευκαιρια.. Δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω αν ειναι χαλασμενη.. Ισως την πουλησω ετσι..ισως την φτειαξω γιατι μου αρεσει πολυ.. Αν καποιος απο εσας ξερει την καμερα η θελει να μου δωσει καποιες Πληροφορειες η Συμβουλες ας το κανει.. Θα χαρω πολυ.. Παντως οτι και να γινει χαρηκα πολυ που την εχω στα χερια μου.. Μην με ρωτατε γιατι... Ισως γιατι ηταν τοσο φτηνη... αλλα και ισως γιατι το...ΚΟΡΑΚΙ πισω μου..στραβωσε τα μουτρα του. Φιλικα.. Χρηστος...

https://www.retrovisions.gr/index.php/2014-08-15-21-03-07/2014...