Πάει καιρός από την τελευταία μας ενημέρωση σχετικά με την ενότητα τα νέα του μήνα αλλά πάντα επανερχόμαστε με κάτι καινούργιο.Πρώτα από όλα σας ευχόμαστε Καλή Πάσχα και καλή Ανάσταση κάτι που όλοι οι Έλληνες έχουν ανάγκη να το βιώσουν.

Οι ευχές αυτές ίσως για πρώτη φορά να είναι απαραίτητες για όλους εμάς που βιώνουμε πραγματικά το γεγονός της ανάστασης του Κυρίου μας με θείες λειτουργίες αναστάσιμους ύμνους περιφορές επιταφίου κλπ.Ενώ ο υπόλοιπος σχεδόν κόσμος δεν γιορτάζει απολύτως τίποτα και μεταφράζει όλο αυτό το λυτρωτικό γεγονός για τον άνθρωπο με αυγά κουνέλια και άφθονο φαγητό..Ότι νάνε δηλαδή.Φέτος είχαμε την επίθεση του διεθνή σιωνισμού στον άνθρωπο με σκοπό να τον βάλει σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα.Στο εσώκλειστο πρόγραμμα φυλάκισης λόγο του δήθεν φονικού ιού κόβοντας περιφορές επιταφίου λειτουργίες και κοινωνία πιστών και άλλα πολλά μα πάρα πολλά.

Εμείς εδώ φυσικά υπάρχουμε για άλλο λόγο όπως όπως το βίωμα άλλων δεκαετιών τόσο λατρεμένων πλέον σε σχέση με το σήμερα.Χαιρόμαστε τα 80s και τα θυμόμαστε γιατί απλά δεν έχουμε κάτι πολύ καλύτερο να μας συνταράξει.Είναι αδύνατον να ξεχάσουμε τα παιδικά μας χρόνια τις ξένοιαστες βόλτες στις γειτονιές,τις περατσαδες στην οδό στουρνάρα αλλά και σε καταστήματα της υπόλοιπης Ελλάδας με τους αγαπημένους μας υπολογιστές τα παιχνίδια μας και τον προγραμματισμό.Άραγε μπορούν να ξεχαστούν αυτά??Γιαυτό φτιάξαμε την ενότητα Microstores of 80s που εκεί θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα σε αυτά τα μοναδικά καταστήματα που λατρέψαμε.Amstrad,Commodore,Spectrum,Oric,BBC,μηχανήματα θρύλοι που παρά τις μηδαμινές δυνατότητες μας πρόσφεραν τόσα μα τόσα πολλά.

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να ξεχάσουμε και τα περιοδικά και comics του 80s γιαυτό και δημιουργήσαμε ακόμη μια ενότητα με παλιά περιοδικά για υπολογιστές,life styles,comics και άλλα και όλα αυτά θα τα βρείτε στην ενότητα Scanning Lab με πάρα πολλά περιοδικά της δεκαετίας του 80.

Γενικά η χώρα μας και ο κόσμος περνά μια περίεργη φάση που κατά προσωπική μου γνώμη είναι φτιαχτή μιας και δεν υπάρχει κανείς μα κανείς που να μην έχει πάρει χρήματα για να προώθηση την νέα τάξη..Και ο κόσμος ταλαιπωρείται.Εμείς εδώ στο retrovisions.gr απλά τρέχουμε στο παρελθόν και τίποτα περισσότερο κάνουμε αυτό που αγαπάμε και όσοι από εσάς είστε διατεθειμένοι να ταξιδέψετε στα 80s το εισιτήριο γιαυτό είναι εδώ.

Σχετικά με τα νέα του μήνα μας απλά ολοκληρώσαμε και τις υπόλοιπες οικογένειες των παλαιών περιοδικών ανεβάζοντας και πάλι τα αρχεία μας στο internet αυτή την φορά σε server της google.

Δεν έχουμε κάτι άλλο παρα μόνο καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!

Συνολική βαθμολογία (0)

0 έως 5 αστέρια
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

retrovision player

Άλλα άρθρα

Κάθε χρόνο στις 20 του Ιούνη η Θεσσαλονίκη θυμάται μια από τις χειρότερες καταστροφές που την χτύπησαν.Θυμάται εκείνο το ζεστό καλοκαίρι της Τρίτης του 1978 το οποίο έμεινε στην ιστορία ως ημέρα του μεγάλου σεισμού.

Συνεντεύξεις

Εικόνα: ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ.jpgΑγαπητοί retrovisioners,έχουμε την μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε ένα αρκετά παλιό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη,το οποίο πρόσφατα μας χάρισε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.Έχουμε την μεγάλη χαρά να έχουμε κοντά μας το συγκρότημα Δυτικός Άνεμος.

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 83 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog


Купить Тест-полоски с доставкой по Украине
Καλά αυτο με τον zoro μας σημάδεψε όλους.Μεγάλη μορφή που έφυγε πολύ άδικα και γρήγορα..Θυμάμαι που ...

Τελευταίες Αγγελίες

Game review

 
Ένας χαμένος ιερέας και ο γιος του που ψάχνει να τον βρει σε ένα περίεργο χωριό.Εγκαταλελειμμένα σπίτια και μυστήριοι χωρικοί.Η ασφάλεια της ημέρας αλλά και οι εφιάλτες της νύχτας.Ένας εφιάλτης ξεκινάει,και δεν πρόκειται να βγείτε ζωντανός αν δεν τον αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο.Κάνουμε ένα σκοτεινό review στο Personal Nightmare ένα παιχνίδι σταθμό στα horror adventure games από το μακρινό 1989.