Το ξέρουμε έχουμε πολύ καιρό να σας ενημερώσουμε για κάτι νέο αλλά να σας πούμε την αλήθεια δεν είχαμε και τίποτα το ιδιαίτερο πέρα της ολοκλήρωσης ανεβάσματος κάποιων τευχών της ψηφιακής συλλογής μας.

Επανερχόμαστε εδώ στην ενότητα τα νέα του μήνα για να σας ευχηθούμε.Χριστούγεννα και πάλι με το δέντρο στο σπίτι και τα μικρά πολύχρωμα λαμπάκια να μας ταξιδεύει πίσω στα παιδικά μας χρόνια.Πάει και το 2019.Σε λίγα χρόνια το 1980 και το 1970 θα μοιάζει με νούμερα παλαιολιθικής εποχής,εποχής δεινοσαύρων ένα πράμα.Πόσο χρονών είσαι? είμαι 47.Του πότε δηλαδή? το 1973 πως? είχατε τηλεόραση τότε?? Και άλλες τέτοιες σοκαριστικές ερωτήσεις.Δεν βαριέσαι το θέμα είναι να είμαστε καλά να έχουμε υγεία και να περνάμε όμορφα.Εμείς εδώ αλλάξαμε το μπανεράκι επάνω στο κλασσικό χειροποίητο οχτάμπιτο Άγιο Βασίλη με τα δώρα έτσι για να κάνουμε το ανάλογο κλίμα.

Επίσης σκεφτήκαμε να ανατρέξουμε και φέτος σε παλιά μας θέματα για να θυμηθούμε τα Χριστούγεννα που ζήσαμε.Έχουμε λοιπόν το προπερσινό μας σχόλιο των Χριστουγέννων από αυτή την ενότητα και τι είχαμε τότε γράψει μπορείτε να ανατρέξετε εδώ!Επίσης εδώ θα διαβάσετε ένα μικρό ευθυμογράφημα αναδρομή στο νοσταλγικό 1985 όπως τα έζησε ο μικρός τότε akmakas με εκείνη την αξέχαστη αγορά του πρώτου του ΖΧ Spectrum.Επίσης έχουμε 2 χριστουγεννιάτικα hint & tip από ιστορικά παιχνίδια από τον γνωστό πειρατή μας Κυριάκο παλιός ΖΧ σπεκρουμας και αμστραντάκιας ο οποίος μας γύρισε πίσω στο πειρατικό gaming ξέρετε άπειρες ζωές κλπ!!!!Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ και εδώ!
Ξεφυλλίζοντας τα ευθυμογραφήματα αξίζει να θυμηθούμε ένα εορταστικό Christmass computing compupress noir με τίτλο Επιχείριση φάκελος RS11 με όλα τα παρατράγουδα όπως πρέπει να συμβαίνουν!Προσοχή περισσότερο από μια φορά ανάγνωση μπορεί να προκαλέσει ρετροδηλητηρίαση με όλα τα επακόλουθα!
Τέλος αξίζει να θυμηθούμε για ακόμη μια φορά το απολαυστικό Εδώ Λονδίνο 2009 του παλαιού συντάκτη του PIXEL Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίο μας πρόσφερε ένα νοσταλγικό ανεκτίμητο ευθυμογράφημα με την κλασσική του μοναδική του πενιά!
 

Συνολική βαθμολογία (0)

0 έως 5 αστέρια
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

retrovision player

Άλλα άρθρα

Κάθε χρόνο στις 20 του Ιούνη η Θεσσαλονίκη θυμάται μια από τις χειρότερες καταστροφές που την χτύπησαν.Θυμάται εκείνο το ζεστό καλοκαίρι της Τρίτης του 1978 το οποίο έμεινε στην ιστορία ως ημέρα του μεγάλου σεισμού.

Συνεντεύξεις

Εικόνα: ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ.jpgΑγαπητοί retrovisioners,έχουμε την μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε ένα αρκετά παλιό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη,το οποίο πρόσφατα μας χάρισε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.Έχουμε την μεγάλη χαρά να έχουμε κοντά μας το συγκρότημα Δυτικός Άνεμος.

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 80 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog


Купить Тест-полоски с доставкой по Украине
Καλά αυτο με τον zoro μας σημάδεψε όλους.Μεγάλη μορφή που έφυγε πολύ άδικα και γρήγορα..Θυμάμαι που ...

Τελευταίες Αγγελίες

Game review

 
Ένας χαμένος ιερέας και ο γιος του που ψάχνει να τον βρει σε ένα περίεργο χωριό.Εγκαταλελειμμένα σπίτια και μυστήριοι χωρικοί.Η ασφάλεια της ημέρας αλλά και οι εφιάλτες της νύχτας.Ένας εφιάλτης ξεκινάει,και δεν πρόκειται να βγείτε ζωντανός αν δεν τον αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο.Κάνουμε ένα σκοτεινό review στο Personal Nightmare ένα παιχνίδι σταθμό στα horror adventure games από το μακρινό 1989.