Συντάκτης άρθρου:akmakas
Δεκέμβριος 2018
Μετά από μια απουσία 2 μηνών επανερχόμαστε εδώ στην ενότητα τα νέα του μήνα για να σας ευχηθούμε. Χριστούγεννα και πάλι με το δέντρο στο σπίτι και τα μικρά πολύχρωμα λαμπάκια να μας ταξιδεύει πίσω στα παιδικά μας χρόνια.Πάει και το 2018 και από ότι φαίνεται πάμε για τελικές.Σε λίγα χρόνια το 1980 και το 1970 θα μοιάζει με νούμερα παλαιολιθικής εποχής,εποχής δεινοσαύρων ένα πράμα.Πόσο χρονών είσαι? είμαι 46.Του πότε δηλαδή? το 1973 πως? είχατε τηλεόραση τότε?? Και άλλες τέτοιες σοκαριστικές ερωτήσεις.Δεν βαριέσαι το θέμα είναι να είμαστε καλά να έχουμε υγεία και να περνάμε όμορφα.Εμείς εδώ αλλάξαμε το μπανεράκι επάνω στο κλασσικό χειροποίητο οχτάμπιτο Άγιο Βασίλη με τα δώρα έτσι για να κάνουμε το ανάλογο κλίμα.
 
Επίσης σκεφτήκαμε να ανατρέξουμε σε παλιά μας θέματα για να θυμηθούμε τα Χριστούγεννα που ζήσαμε,Έχουμε λοιπόν το περσινό μας σχόλιο των Χριστουγέννων από αυτή την ενότητα τα νέα του μήνα,και τι είχαμε τότε γράψει μπορείτε να ανατρέξετε εδώ!Επίσης εδώ θα διαβάσετε ένα μικρό ευθυμογράφημα αναδρομή στο νοσταλγικό 1985 όπως τα έζησε ο μικρός τότε akmakas με εκείνη την αξέχαστη αγορά του πρώτου του ΖΧ Spectrum.Επίσης έχουμε 2 χριστουγεννιάτικα hint & tip από ιστορικά παιχνίδια από τον γνωστό πειρατή μας Κυριάκο παλιός ΖΧ σπεκρουμας και αμστραντάκιας ο οποίος μας γύρισε πίσω στο πειρατικό gaming ξέρετε άπειρες ζωές κλπ!!!!Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ και εδώ!
Ξεφυλλίζοντας τα ευθυμογραφήματα αξίζει να θυμηθούμε ένα εορταστικό Christmass computing compupress noir με τίτλο Επιχείριση φάκελος RS11 με όλα τα παρατράγουδα όπως πρέπει να συμβαίνουν!Προσοχή περισσότερο από μια φορά ανάγνωση μπορεί να προκαλέσει ρετροδηλητηρίαση με όλα τα επακόλουθα!
Τέλος αξίζει να θυμηθούμε για ακόμη μια φορά το απολαυστικό Εδώ Λονδίνο 2009 του παλαιού συντάκτη του PIXEL Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίο μας πρόσφερε ένα νοσταλγικό ανεκτίμητο ευθυμογράφημα με την κλασσική του μοναδική του πενιά!
 
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!

Συνολική βαθμολογία (0)

0 έως 5 αστέρια
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Another World

Game review

Πόσο θα ήθελα να γυρνούσα τον χρόνο πίσω....Να ζήσω και πάλι με τους δικούς μου την κάθε μέρα.Να απολαμβάνω και πάλι τον καθαρό ουρανό και να μυρίζω την γύρη των λουλουδιών.Όνειρα απατηλά.Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσω τον θάνατο κατάματα για να μπορέσω να επιβιώσω σε αυτό τον κόσμο...

        Διαβάστε το review

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 37 guests και one member

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog

Τελευταίες Αγγελίες

Game review

 
Ένας χαμένος ιερέας και ο γιος του που ψάχνει να τον βρει σε ένα περίεργο χωριό.Εγκαταλελειμμένα σπίτια και μυστήριοι χωρικοί.Η ασφάλεια της ημέρας αλλά και οι εφιάλτες της νύχτας.Ένας εφιάλτης ξεκινάει,και δεν πρόκειται να βγείτε ζωντανός αν δεν τον αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο.Κάνουμε ένα σκοτεινό review στο Personal Nightmare ένα παιχνίδι σταθμό στα horror adventure games από το μακρινό 1989.