Συντάκτης άρθρου:akmakas
 
 
 
 
 
 
 
Ακόμη μια έκθεση retrosystem έφτασε στο τέλος της και οι τελικές εντυπώσεις που πήραμε από το πενθήμερο ταξίδι μας πίσω στον χρόνο της πληροφορικής ήταν πολύ εξαιρετικές.
Περισσότερα Σχόλια (0) Εμφανίσεις: 375
Συντάκτης άρθρου:akmakas
Retrosystem
 
 
 
 
 

 

Το 2012 η retrosystem βρέθηκε στο εκθεσιακό πάρκο τεχνολογίας NOESIS Θεσσαλονικείς και κράτησε έξη ημέρες.

Περισσότερα Σχόλια (0) Εμφανίσεις: 342
Συντάκτης άρθρου:akmakas
 
 
 
 
2011
Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την απερίγραπτη χαρά που ζήσαμε στα γραφεία της Compupress σε μια ιστορική για εμάς συνάντηση που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μας.
Περισσότερα Σχόλια (0) Εμφανίσεις: 1919
Συντάκτης άρθρου:akmakas
Retrosystem-2013
 
 
 
 
 
Τον Δεκέμβριο του 2013 η retrosystem βρέθηκε για ακόμη μια φορά κοντά στους  νοσταλγούς των παλαιών υπολογιστών με μια έκθεση γεμάτη από αναμνήσεις.
Περισσότερα Σχόλια (0) Εμφανίσεις: 322
Συντάκτης άρθρου:akmakas
gallery_2_9_144582
 
 
 
 
 
 
Στις 4 με 5 Νοεμβρίου 2010 στην περιοχή του Περιστερίου στην Αθήνα στην οδό Πλάτωνος 23 διοργανώθηκε η πρώτη έκθεση retrosystem από τα μέλη του retrovisions.gr.
Περισσότερα Σχόλια (0) Εμφανίσεις: 410
Συντάκτης άρθρου:akmakas
5h-retrosystem-2014-N1
 
 
 

 

 

Στις 4 με 13 Απριλίου η retrosystem έδωσε και πάλι το δυναμικό της παρόν αυτή την φορά στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ και την δύναμη της HELEXPO.

Περισσότερα Σχόλια (0) Εμφανίσεις: 279
Συντάκτης άρθρου:akmakas
Afisa-retrosystem-2011
 
 
 
 
 
 
Τον Νοέμβριο του 2011 η retrosystem βρέθηκε ξανά κοντά στους εραστές των παλιών συστημάτων πληροφορικής αυτή την φορά στις σχολικές εγκαταστάσεις της σχολής Μωραιτη στο νέο Ψυχικό.
Περισσότερα Σχόλια (0) Εμφανίσεις: 364

retrovision player

Συνεντεύξεις

Εικόνα: ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ.jpgΑγαπητοί retrovisioners,έχουμε την μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε ένα αρκετά παλιό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη,το οποίο πρόσφατα μας χάρισε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.Έχουμε την μεγάλη χαρά να έχουμε κοντά μας το συγκρότημα Δυτικός Άνεμος.

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Microstores of 80s

Κάνουμε μια μεγάλη βουτιά πίσω στον χρόνο στην δεκαετία του 80,και σας παρουσιάζουμε τα καταστήματα πληροφορικής που υπήρχαν εκείνη την εποχή στην Ελλάδα.Το ταξίδι αυτό είναι κυρίως  νοσταλγικό για όλους εμάς που ζήσαμε τους υπολογιστές και την ιστορία τους από τα πρώτα κιόλας βήματά τους.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Ψηφιοποιήσεις

Game review

Σε ένα κόσμο εχθρικό δυο άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους.Ο θάνατος είναι εύκολος ενώ η ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία.Θυμόμαστε το the last of us ένα εξαιρετικό survival horror adventure game από την χρονιά του 2013 και το κάνουμε μια horror survival παρουσίαση όπως πραγματικά του αξίζει.

Another World

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog


Купить Тест-полоски с доставкой по Украине
Καλά αυτο με τον zoro μας σημάδεψε όλους.Μεγάλη μορφή που έφυγε πολύ άδικα και γρήγορα..Θυμάμαι που ...
Όσοι από εσάς είχατε κάποτε στην κατοχή σας ένα ΖΧ Spectrum plus σίγουρα θα θυμάστε και εκείνο το πο...

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Game review

 
Ένας χαμένος ιερέας και ο γιος του που ψάχνει να τον βρει σε ένα περίεργο χωριό.Εγκαταλελειμμένα σπίτια και μυστήριοι χωρικοί.Η ασφάλεια της ημέρας αλλά και οι εφιάλτες της νύχτας.Ένας εφιάλτης ξεκινάει,και δεν πρόκειται να βγείτε ζωντανός αν δεν τον αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο.Κάνουμε ένα σκοτεινό review στο Personal Nightmare ένα παιχνίδι σταθμό στα horror adventure games από το μακρινό 1989.