Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εύρεση σκοπευτηρίου

Εύρεση σκοπευτηρίου 8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #3631

Καταχωρήθηκε 01 March 2012 - 05:07 PM

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ.... ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΝΟΜΩΝ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Εύρεση σκοπευτηρίου 8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #3632

• akmakas
  • Το Άβαταρ του/της akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Καταχωρήθηκε 01 March 2012 - 05:23 PM

Γειά σου Νέστορα..Πρώτα από όλα δεν γράφουμε με κεφαλαία αλλά μόνο με πεζά γράμματα.
Για τις πληροφορίες από τους ομίλους που ζητάς δες εδώ!

Πηγαίνοντας στο επάνω λινκ θα δεις όλα τα σκοπευτήρια Θεσσαλονίκης..Βρες 2 τρία που θα σε εξυπηρετούν και πήγαινε να ρωτήσεις ότι απορίες έχεις.Για πρακτική τα περισσότερα σκοπευτήρια νομίζω πως έχουν ως συνδρομή 35 ευρώ το εξάμηνο.Είναι ποιο φτηνά από τον σταθερό στόχο στο μικρό διαμέτρημα γιατί είναι ακριβότερες οι σφαίρες.

Στο περίπου η Έγγραφη πάει 150 ευρώ μια φορά τα δίνεις και μετά είναι 70 ευρώ τον χρόνο.
Με αυτά τα χρήματα ο όμιλος είναι υποχρεωμένος να σου παρέχει όπλο στους αγώνες και να σε ενημερώνει για τους αγώνες που θα έρχονται.
Εσύ σε κάθε αγώνα θα πληρώνεις 15 ευρώ το παράβολο αγώνα αν είναι Level 1 δηλαδή 4 στάδια (έχει και ποιο μεγάλους; αγώνες) και τις σφαίρες που θα ρίχνεις 15 ευρώ η πενηντάδα για 9""

Πάντως θα σε συμβούλευα να γραφτείς στον ΟΠΣΘ γιατί είναι ο μόνος όμιλος που έχει δικό του σκοπευτήριο..Είναι και έμπειρος πάρα πολλά χρόνια.

Δεν σε νοιάζει αν είναι μακριά η κοντά γιατί ούτως συ αλλιώς στην αρχή θα πας εκεί μετά θα ενημερώνεσαι από το τηλέφωνο.
Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες
Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα
Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους
-Πλάτων-
Τελευταία διόρθωση: 5 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν από akmakas.

Εύρεση σκοπευτηρίου 8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #3633

Καταχωρήθηκε 01 March 2012 - 05:28 PM

Ευχαριστώ πολύ.Να σε πώτησω κάτι ακόμη αυτήν η περίοχη Νάρες που βρίσκεται?

Εύρεση σκοπευτηρίου 8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #3634

• akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 01 March 2012 - 07:07 PM

Είναι το σκοπευτήριο στο δρόμο για Κιλκίς..Μετά τα Ελληνικά πετρέλαια στρίβεις δεξιά για Κιλκίς.Στα 5 χιλιόμετρα περίπου έχει ένα δρόμο τον οποίο έχει μια μικρή ταμπέλα που λέει προς σκοπευτήριο και τον οποίο ακολουθάς και ανεβαίνεις ένα μικρό λόφο.Στο τέρμα του λόφου βρίσκεται το σκοπευτήριο Ναρες.Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί η έχεις πάει σε αγώνες αλλά θα ήταν πολύ καλό να έρθεις πρώτα σε κάποιο αγώνα να παρακολουθήσεις πως γίνεται η διαδικασία..Εγώ μπορώ να σου δώσω την σελίδα στο facebook για να ενημερώνεσαι για κάθε αγώνα..

www.facebook.com/groups/639463649480185/

Όλα αυτά θέλουν χρόνο δεν γίνεσαι σκοπευτής εύκολα.
-Πλάτων-

Εύρεση σκοπευτηρίου 8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #3635

Καταχωρήθηκε 01 March 2012 - 09:02 PM

Εαν έρθω την δευτέρα το απόγευμα εκεί θα είναι καποίος? Επίσης από χρόνο αλλό τιπότα φοιτητής είμαι...

Εύρεση σκοπευτηρίου 8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #3636

• akmakas
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Καταχωρήθηκε 02 March 2012 - 09:25 PM

Νέστορα να ξέρεις πως θα χρειαστείς και χρήμα για αγώνες και όλα αυτά αλλά θα αποκτήσεις εμπειρία επάνω στα όπλα εφόσον σου αρέσουν και θα γουστάρεις δράση επάνω στην πίστα με πραγματικά πυρά..

Τώρα η διεύθυνση του δικού μου σκοπευτηρίου γιατί αλλά δεν ξέρω δεν έχω ασχοληθεί είναι παρακάτω

www.retrovisions.gr/joomla/index.php/for...povolis-eskoth-opsth

Ο όμιλος είναι ανοιχτός κάθε Δευτέρα Τετάρτη και παρασκευή μετά τις 7 το απόγευμα.
-Πλάτων-
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.367 δευτερόλεπτα

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Another World

Game review

Πόσο θα ήθελα να γυρνούσα τον χρόνο πίσω....Να ζήσω και πάλι με τους δικούς μου την κάθε μέρα.Να απολαμβάνω και πάλι τον καθαρό ουρανό και να μυρίζω την γύρη των λουλουδιών.Όνειρα απατηλά.Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσω τον θάνατο κατάματα για να μπορέσω να επιβιώσω σε αυτό τον κόσμο...

Διαβάστε το review

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 57 guests και κανένα μέλος

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Game review

Ένας χαμένος ιερέας και ο γιος του που ψάχνει να τον βρει σε ένα περίεργο χωριό.Εγκαταλελειμμένα σπίτια και μυστήριοι χωρικοί.Η ασφάλεια της ημέρας αλλά και οι εφιάλτες της νύχτας.Ένας εφιάλτης ξεκινάει,και δεν πρόκειται να βγείτε ζωντανός αν δεν τον αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο.Κάνουμε ένα σκοτεινό review στο Personal Nightmare ένα παιχνίδι σταθμό στα horror adventure games από το μακρινό 1989.