Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ραδιοερασιτεχνισμός...Αδειοδότηση

Ραδιοερασιτεχνισμός...Αδειοδότ​ηση 8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #421

  • gfoxtrot
  • Το Άβαταρ του/της gfoxtrot
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Δημοσιεύσεις: 22
Καταχωρήθηκε 01 July 2011 - 09:01 AM
Απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη

1. Οι υποψήφιοι προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας «1» η «2» πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Να είναι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης η του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ελβετία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία). Εφόσον είναι πολίτες άλλων χωρών, να διαθέτουν άδεια παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα.
Κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις, να έχουν συμπληρωμένο το 12ο έτος της ηλικίας τους για την «κατηγορία 2» η το 16ο έτος της ηλικίας τους για την «κατηγορία 1».

2. Οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη διενεργούνται δυο φορές το χρόνο κατά τους μήνες Απρίλιο η Μάιο και Σεπτέμβριο η Οκτώβριο. Οι εξετάσεις προκηρύσσονται με απόφαση του οικείου Νομάρχη. Με την ίδια απόφαση καθορίζονται οι απαραίτητες λεπτομέρειες (πόλη, κτίρια, ημερομηνίες, ώρες διάρκεια εξετάσεων κλπ) και η ημερομηνία λήξης της περιόδου υποβολής των αιτήσεων. Η προκήρυξη δημοσιοποιείται με κάθε πρόσφορο μέσο για την πληρέστερη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων.

3. Οποίος επιθυμεί να μετάσχει στις εξετάσεις, υποβάλλει στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του τα εξής δικαιολογητικά :

Αίτηση
Πιστοποιητικό γεννήσεως ή φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Σε περιπτώσεις υπηκόων άλλων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, αποδεικτικά έγγραφα που σχετίζονται με την υπηκοότητα τους και την μόνιμη διαμονή τους.
Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει αφαιρεθεί η άδεια ερασιτεχνικού σταθμού ασυρμάτου και του τόπου της μονίμου κατοικίας του.
Αντίγραφο πτυχίου ραδιοερασιτέχνη «κατηγορίας 2» εφόσον υπάρχει.
Προβλεπόμενο παράβολο (17.5 Ευρώ)

Τουλάχιστον πέντε εργάσιμες (5) ημέρες πριν αρχίσουν οι εξετάσεις, δημοσιεύεται ή αναρτάται στις αρμόδιες υπηρεσίες, πίνακας με τα ονόματα των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες εξετάζονται σε εύκολα προσβάσιμους χώρους και με ειδικό τρόπο, ανάλογα με την μορφή αναπηρίας τους, κατά την κρίση της εξεταστικής επιτροπής και σε συνεννόηση με τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Οι υπηρεσίες μεταφορών και επικοινωνιών των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων της ίδιας περιφέρειας μπορούν να αναθέτουν σε μια από αυτές τη διενέργεια των εξετάσεων.

Πληροφορίες: ΥΠ.Μ.Ε. Κον Ζ.Τράμπαρη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Τηλ. 210-6508542


ΠΗΓΗ yme.gr
My collection:
Amiga CD32, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Atari Jaguar CD, Sega Master System ΙΙ, Sega Mega Drive, Sega GameGear, Sega Saturn, Sega Dreamcast, NES, SNES, GameBoy, GameBoy Advance, GameBoy Colour, SNK NeoGeo CD, NeoGeo Pocket Color, Sega Mega CD, Nintendo 64, Sony Playstation(Fat),...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.309 δευτερόλεπτα

Άλλα άρθρα

Σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν περάσει από το παλιό Λούνα παρκ.Στις μνήμες μας έρχονται μουσικές γέλια και φωνές,και όμορφα χρωματιστά λαμπάκια τα οποία ζωντανεύουν σαν όραμα μπροστά στα μάτια μας.Εμείς εδώ θυμόμαστε το παλιό αγαπημένο μας λούνα παρκ στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Συνεντεύξεις

Στο καλοκαιρινό PC Master του Ιουνίου του 2011,μαζί με το τετρασέλιδο αφιέρωμα με θέμα την ολοκλήρωση των 133 τευχών του Pixel σε ψηφιοποιημένη μορφή που ολοκληρώθηκε από εμάς στο retrovisions,είχαμε και την ευκαιρία να δώσουμε μια συνέντευξη στον αρχισυντάκτη του PC Master Χρήστο Κουβόπουλο με θέμα το περιοδικό Pixel και η εποχή των home micros.

Game review

Αποκλεισμένη από κάθε δυνατή βοήθεια,η Ellen Ripley βρίσκεται μόνη σε ένα διαστημικό σταθμό με ένα θανατηφόρο επισκέπτη.Η μάχη είναι άνιση γιαυτό και θα πρέπει να ξεπεράσει κάθε αδυναμία της για να βγει ζωντανή.Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό survival horror stealth adventure game,όπου ο ήχος θυμίζει παραγωγές του George Lukas και η ατμόσφαιρα σε ταινίες που κέρδισαν όσκαρ..

Ψηφιοποιήσεις

Another World

Game review

Πόσο θα ήθελα να γυρνούσα τον χρόνο πίσω....Να ζήσω και πάλι με τους δικούς μου την κάθε μέρα.Να απολαμβάνω και πάλι τον καθαρό ουρανό και να μυρίζω την γύρη των λουλουδιών.Όνειρα απατηλά.Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσω τον θάνατο κατάματα για να μπορέσω να επιβιώσω σε αυτό τον κόσμο...

        Διαβάστε το review

Σύνδεση στο blog

Συνδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 guests και one member

retrosystem

Game review

Μια γυναίκα δυο ψυχές.Ένα μεγάλο μυστικό,και ένας επιστήμονας που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το φαινόμενο Jodie.Κάνουμε μια παρουσίαση σε ένα παιχνίδι σταθμός στην πορεία του PS3.Πρόκειται να ζήσουμε έντονα συναισθήματα όπως τα ζει εκείνο το μικρό κορίτσι που διαθέτει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Τελευταία σχόλια στο blog

Τελευταίες Αγγελίες

Εκδηλώσεις

retrovisions.gr - Compupress 15  χρόνια  χωρίς  το  Pixel. Εκδήλωση.
Στα πλαίσια των 15 ετών χωρίς το Pixel, η Compupress μέσο του Pc Master ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους εραστές του τότε περιοδικού.Μέσα σε όλη αυτή την χαρά παρευρεθήκαμε και εμείς καλεσμένοι ως αντιπρόσωποι και συντελεστές της ολοκλήρωσης των τευχών του Pixel σε ψηφιακή μορφή στα γραφεία της εταιρίας σε μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Game review

 
Ένας χαμένος ιερέας και ο γιος του που ψάχνει να τον βρει σε ένα περίεργο χωριό.Εγκαταλελειμμένα σπίτια και μυστήριοι χωρικοί.Η ασφάλεια της ημέρας αλλά και οι εφιάλτες της νύχτας.Ένας εφιάλτης ξεκινάει,και δεν πρόκειται να βγείτε ζωντανός αν δεν τον αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο.Κάνουμε ένα σκοτεινό review στο Personal Nightmare ένα παιχνίδι σταθμό στα horror adventure games από το μακρινό 1989.