Καταχωρήθηκε 18 May 2008 - 02:58 AM
Έξι μήνες retrovisions...
Το φόρουμ retrovisions αυτό τον μήνα έκλεισε 6 μήνες ζωής,και σίγουρα κάπου θα είδατε τα θετικά του σημεία αλλά και τα αρνητικά του...Σε αυτό το εξάμηνο λοιπόν είχαμε καλές και κακές στιγμές όπως τον άδικο πόλεμο που μας έκανε το γειτονικό φόρουμ το οποίο μας φέρθηκε αχάριστα και διδακτορικά,είχαμε επίσης προβλήματα στη γενική θεματολογία του φόρουμ μας με αποτέλεσμα να πέσουν πολλά ξενύχτια για την αποκατάστασή αυτών, όπως και τα εκνευριστικά προβλήματα στην λειτουργία της εμφάνισης και τις αρμονικής λειτουργίας που μας έκανε να τρέχουμε γενικώς...πολλά τα προβλήματα που χάρη σε εσάς όμως προς το παρόν ξεπεράστηκαν...Πέρα των προβλημάτων όμως είχαμε και ευχάριστα γεγονότα..Πρώτα από όλα το φόρουμ απέκτησε 100 μέλη..Ουσιαστικά τα πολλά μέλη δεν είναι μέσα στον στόχο μας αλλά οι πέντε,δέκα,είκοσι καλοί φίλοι που θα αράξουν εδώ.Αυτό πιστεύω πως θα επιτευχθεί με την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε επάνω στο χόμπυ που μας αρέσει..Εδώ θα ήθελα να σταθώ στις μοναδικές παρουσιάσεις που κάνατε και που πραγματικά ήταν το κάτι άλλο...δεν νομίζω να υπάρχει Ελληνικό φόρουμ που να απέκτησε τόσο πολλά reviews σε λιγότερο από τέσσερις μήνες.Δεν νομίζω να υπάρχει νέο φόρουμ που να απέκτησε σε τόσο μικρό διάστημα ζωής τόσα πολλά σκαναρισμένα τεύχη και δεν μιλάω για τις έτοιμες δουλειές αλλά για τις δικές μας εδώ εντός του τετραμήνου που πέρασε....Άρα λοιπόν καταλήγουμε πως κάτι έγινε,κάτι κινήθηκε σε αυτό το φόρουμ και κάτι καλό δώσαμε σε κάποιους ανθρώπους.Εξυπηρετήσαμε με κάθε δυνατότητα κάποια μέλη μας και άλλους πάλι τους δώσαμε λίγη χαρά με τις αναμνήσεις των reviews και των περιοδικών..φυσικά εδώ κύριο ρόλο έπαιξαν τα μέλη μας και με την συμμετοχή τους,αλλά και με την άρτια συμπεριφορά τους.Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τα συντονιστικά μας μέλη, που έδειξαν τόσο μεγάλο ζήλο και δεν πιστεύω πως υπάρχει φόρουμ που να μην ήθελε να τους έχει απελπισμένα στο mod team τους..Στην συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μας για την άψογη παρουσία εδώ μέσα...Από εδώ και πέρα έχουμε να περάσουμε ένα καλοκαίρι που ο κάθε ένας θα κοιτάξει διασκεδάσει και να ξεκουραστεί και με το καλό και πρώτα ο Θεός να ξαναβρεθούμε εδώ μετά το καλοκαίρι ξεκούραστοι χωρίς στρες και άγχος για να ασχοληθούμε ξανά με το αγαπημένο μας χόμπυ.Σας ευχαριστώ και πάλι...
Η ομάδα του retrovisions....